Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neizbježno?

5 neobičnih razloga zbog kojih se ženske grudi 'objese'

Žene i grudi
Foto: Thinkstock
21.05.2015.
u 08:54

To je prirodan proces koji će se dogoditi svakoj ženi u nekom trenutku

Opuštene grudi noćna su mora mnogih žena.

To je prirodan proces koji će se dogoditi svakoj ženi u nekom trenutku.

Istraživanje provedeno na UCLA-u pokazalo je da tkivo dojki stari dva do tri puta brže od ostalih dijelova tijela, stoga ćete vjerojatno htjeti odmah prestati s lošim navikama koje mogu dodatno ubrzati taj proces.

Pušenje

Ta grozna navika utječe i na vaše grudi. Cigarete sadrže sastojke koji mogu oslabiti ligamente i kolagen te razgraditi elastin koji vašoj koži daje mladolik izgled.

Pijete premalo vode

Voda je s razlogom najzdravije piće. Nemojte zaboravljati piti dovoljne količine vode, ako ste na poslu i imate izgovor da se ne sjetite ili ne stignete, uzmite bocu vode pored sebe i na taj način ćete je uvijek imati na dohvat ruke, a imat ćete i "kontrolu" nad time koliko ste popili.

Dekolte na 'izvol'te'

Bikini na plaži? Naravno, obožavamo ga. Ipak, potrebno je kožu zaštititi nekim proizvodom visokog faktora. Sunčeve zrake mogu biti uzrok preranog starenja kože i uzrokovati pigmentaciju kože, između ostalog.

Previše 'skakanja'

Ako se bavite nekim sportom, bitno je da imate dobar sportski grudnjak koji će spriječiti da vaše grudi "skakuću" previše jer se na taj način istežu ligamenti i grudi će se brže objesiti.

Promjena kilaže

Gubitak kilograma ili debljanje utječe na kožu, posebice grudi. Pazite na prehranu i izbjegavajte česte promjene kilaže.

>>Velike grudi, uzak struk... Jesu li kriteriji za ljepotu otišli predaleko?

Komentara 3

LI
liliZG
13:14 21.05.2015.

ako ste ikad ostali trudni , bez obzira na završetak trudnoće, hormoni koji su se tada stvorili onako će uzrokovati da se dojke objese, čak ne morate niti dojiti,...eto to je nama rekla doktorica na tečaju za trudnice.

Avatar f@nky
f@nky
14:36 21.05.2015.

zub vremana sve nagrize...prirodna i normalna pojava..;))

AA
aabbcc
23:30 21.05.2015.

I men se objesila ona stvar a ne znam sta je razlog. Mozda da svezem neku sipku pa okrenem na gore ako je tako ispravno ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije