Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
09.02.2011. u 12:00

Privatna veza bračnog para Dalić brzo će postati i poslovna, kada se pokrenu teme poput plaćanja trošarina ili formiranja cijene benzina

Jadranka Kosor, predsjednica Vlade, predložila je NO-u Ine da potvrdi Niku Dalića za novog člana uprave Ine, premda je riječ o suprugu ministrice financija Martine Dalić. Premijerki to nimalo ne smeta, baš kao ni predsjedniku NO-a Ine Davoru Šternu koji za business.hr izjavljuje da ‘tu nema nikakvog sukoba interesa’ jer su Dalići ‘u privatnoj, a ne poslovnoj vezi’. Privatna veza bračnog para Dalić brzo će postati i poslovna, kada se pokrenu teme poput plaćanja trošarina ili formiranja cijene benzina.

Potraga za rupom u zakonu

Čobankoviću zakon o ribolovu piše krivolovac

Petar Čobanković, potpredsjednik Vlade, u povjerenstvo za izradu novog zakona o slatkovodnom ribarstvu imenovao je pravomoćno osuđenog krivolovca. Vjerojatno da upozori zakonodavce na rupe u zakonu.

Građani u akciji

Umirovljenica ne želi ministrima dati mira

Branimira Teglaš, 70-godišnja umirovljenica, zabrinuta za zdravlje unuka, pokrenula je akciju za rasterećenje školskih torbi. Sve dok njezini unuci moraju nositi torbe teške po osam kilograma, odnosno trećinu svoje težine, baka Branimira odlučna je da neće pustiti ministre na miru, piše Jutarnji. Za sada im piše pisma, ali trebala bi im pred vrata donijeti ruksak s trideset kila knjiga pa da shvate koliko su djeca opterećena.

U krivo vrijeme na krivom mjestu

Zbog 17 eura Bajs
u Delnicama vježbao strogoću

Damir Bajs, ministar turizma, u sklopu borbe protiv sive ekonomije organizirao je akciju kažnjavanja ilegalnih iznajmljivača soba. Na put je krenuo s glavnim državnim inspektorom Krunom Kovačićem i dvije inspektorice koje su glumile turistice, a da akcija ne prođe nezapaženo, poveo je i TV ekipe. Gledatelji su svjedočili senzacionalnom rezultatu, u Delnicama je pronađeno dvoje iznajmljivača koji su apartman na crno nudili po 17 eura pa su s pravom zapečaćeni. U drugoj epizodi neka ministar Bajs izađe na teren u kolovozu, primjerice u Bibinje, i to sam, neka ga prati samo skrivena kamera. To bi bile scene za pamćenje.

Komentara 7

FE
feliks
13:33 09.02.2011.

Za razliku od Kosor/Dalić stava, izjava Šterna začuđuje. Pa to su , ipak, osnovne stvari. Ima se dojam, da Kosor sa premalo pažnje bira nove suradnike. Previše je tu repova, sukoba interesa i svega drugog. Neozbiljno .

DO
doktorica
15:48 09.02.2011.

sve ostaje u obitelji...

JU
julio
13:09 09.02.2011.

JADRANKA -DALIĆ ..........................TO JE NAMA NAŠA BORBA DALA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?