Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
02.06.2012. u 12:00

Ministar matić došao je do otkrića da je uglavnom riječ o tatinim sinovima koji su mobilizirani, a onda ih je vojna policija vadila iz autobusa kad su očevi potegli veze i tražili hitnu intervenciju da ih se oslobodi vojske.

Predrag Matić, ministar branitelja, trajno posvećen borbi za objavu registra branitelja, istraživao je fenomen velikog broja ratnika koji su proveli samo jedan dan u ratu. Tako je došao do otkrića da je uglavnom riječ o tatinim sinovima koji su mobilizirani, a onda ih je vojna policija vadila iz autobusa kad su očevi potegli veze i tražili hitnu intervenciju da ih se oslobodi vojske. Ako se do kraja mandata ne izbori za objavu cijelog registra, možda će objaviti bar registar jednodnevnih branitelja.

Vrhunski kadar - lako konvertira i nije sentimentalan

Andrej Plenković, Kosoričin kandidat za zamjenika HDZ-a, ima šansu za opstanak i kod Karamarka koji, čini se, cijeni što Plenković “nije sentimentalan pa lako konvertira”. Zna se što se traži u politici.

Javite premijeru 
da su i građani
 “na knap”

Zoran Milanović, hrvatski premijer, poručio je ljudima putem malih ekrana; “na knap smo, nemamo novca”.

Poruka je pomalo zastrašujuća jer to što oni nemaju novca može značiti samo da će ministar financija Slavko Linić još dublje zavući ruku u džep poreznih obveznika. Temeljito osiromašeni građani morat će uskoro poručiti premijeru da su i oni “na knap”, a osim što nemaju novca, uskoro neće imati ni živaca za nesnalaženje odgovornih ministara.

Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta, upravo se pohvalio kako “slobodno može reći da je u ovih pet mjeseci napravljeno više nego što je prijašnja vlada napravila u cijelom mandatu”. Ako je ciljao na to da su pet puta brže narodu razbili neke iluzije, onda je potpuno u pravu.

Komentara 22

OB
-obrisani-
12:58 02.06.2012.

Postovani! Ministar matić došao je do otkrića da je uglavnom riječ o tatinim sinovima koji su mobilizirani, a onda ih je vojna policija vadila iz autobusa kad su očevi potegli veze i tražili hitnu intervenciju da ih se oslobodi vojske. * SPOZNAJE? A sto bi ta spznaja morala imati za posljedicu?? Ja se nadam BRISANJE svih tatinih sinova iz registra branitelja. Lijep pozdrav!

TE
tepčin
13:00 02.06.2012.

Dođeš u Zagreb, a neki paradiraju u vojnoj odjeći po Ilici, a neki nisu imali niti rezervne odjeće!? Završio rat, a "on" se kinđuri sa činom! Kojim? Ma nije važno, ali ostaje žal za onima, koji su dragovoljno otišli, neki poginuli, a sada im se na grobnoj ploči pojavljuju razne nedolične riječi nastale sprejem napisane!

DU
Deleted user
12:17 02.06.2012.

Tražim ispravak netočnog navoda, eventualno: Zar nisu Milanović i Josipović s NULA dana u obrani domovine!? Nemojte vršiti prozivku onih s jednim (1) danom provedenim u HV dok ima i onih s NULA dana, a vidi gdje su danas pozicionirani... Proveli cijeli rat ispod Jorgan planine! Doduše, i tamo zna biti povremeno potmulih detonacija, zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?