Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Milanović i nije baš bedak. Sirijskim bojnim otrovom prikrio je kresanja koja mu naređuje Bruxelles

zoran milanović
Marijan Sušenj/PIXSELL
12.12.2013. u 14:00

HRT se isto ulovio na taj Milanovićev ljepak, urednik Alfier je čak bogohulno rekao da je "Milanović izgubio vezu sa stvarnošću"

Pokušajte pogledati sva tri nacionalna središnja dnevnika. U sat i pol, ako su televizije u formi, progledat ćete i dobiti i "periferni vid". Sinoćnja prezentacija otkrila je da naš premijer i nije baš bedak. Lukavac je, dan prije posijao je vijest, za koju bi i amater zaključio da je podmetačina, a dan poslije samo je morao čekati i promatrati tko se ulovio, a tko je u drugi plan pomaknuo ono bitno­ da Bruxelles već preuzima komande nad hrvatskim financijama i nalaže što treba i koliko kresati.

RTL se najviše uhvatio, skužili su da je vijest dana iz Bruxellesa, no druga po važnosti vijest im je bila analiza Milanovićeve najave, koji je, na zaprepaštenje sviju naciji otkrio, da se ozbiljno računa kako bi Hrvatska mogla ugostiti od Sirije izuzeto kemijsko oružja, koje bi, potom prekrcali na posebni američki ratni brod koji te otrove može razgraditi, negdje u Atlantiku. I još je rekao, da, eto počinje sedmodnevna javna raspava o tome. RTL je spomenuo termin "šarlatan" uz ime premijera. Naravno da je to bila spačka, da Milanoviću nimalo ne treba narodno mišljenje. Koje, naravno kaže ­ ne može. Niti je tih 800 tona komponenti za izradu bojnih otrova toliko opasno, nego je Milanović nastavio svoj niz zabavljanja javnosti manje važnim stvarima. Dok se narod skandalizira bojnim otrovima, progutat će generalno kresanje državnih zaposlenika.

HRT se isto ulovio na Milanovićev ljepak, urednik Alfier je čak bogohulno rekao da  je "Milanović izgubio vezu sa stvarnošću". Zanimljivo, Nova TV skoro da nije reagirala. Bit će da su skužili Milanovića. Zaboravite, dakle sirijske bojne otrove, to je podvala.

PLUS RTL­ovci kažu, naše proizvođače Božićnih jelki ubit će uvoz. Kupujte one bez računa, to su naše OPG jelke, oslobođene fiskalizacije, nisu nakupci.

MINUS I dalje se novinari HRT­ a iz Osijeka javljaju sa svog gadnog balkona, ne da im se na teren. RTL pak, pokazuje da tamo ima krasnih mjesta za javljanje.

Komentara 1

AT
atomised
18:58 12.12.2013.

Upravo tako. Ovo je još tek jedna medijska diverzija, tek zadnja u dugačkom nizu medijske magle koja obavija ovu zemlju zadnje dvije godine. Meni su doduše glavni razlog ustavne promjene koje se sad donose po ekspresnom postupku, a nakon kojih kreće izravna konfrontacija s Njemačkom, a na domaćem planu praktično ukidanje referenduma i rastakanje zemlje u nekakve autonomne regije. Što gore, to bolje za ovu za išta pozitivno i smisleno nesposobnu oligarhiju. U 21. stoljeću i kao članica EU-a Hrvatska ne samo do gospodarski propada, tek se sad vidi kakva političko-medijska mafija zapravo drma ovom zemljom i zbog čega mi iz ove truleži zapravo nikako ne možemo na zelenu granu. Tobože smo promijenili sustav prije dvadeset godina no ista nas mafija davi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?