Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJENA PRAVA SITNICA

Michael Jackson unajmio palaču u Bel Airu

23.12.2008.
u 18:43

Konstantne glasine o bankrotu kralja popa te naznake da je ranč Neverland ponuđen na prodaju dale su naslutiti kako Michaelu Jacksonu nije baš mnogo ostalo od njegovog bogatstva. No, čini se da nije sve onako kako to mediji prikazuju – dovoljno je uzeti u obzir kako Jackson mjesečno izdvaja skoro 100 tisuća dolara za svoj novi američki dom.

Michael naime unajmljuje kuću u jednom od najekskluzivnijih dijelova Los Angelesa za nevjerojatnih 100 tisuća dolara. Njegovo dom u Bel Airu ima ni manje ni više nego sedam spavaćih soba, 13 kupaonica, 12 kamina i vrtove.

Ova omanja palača smještena je među drvećem i cvijećem,a uz nju ide i pripadajuća gostinjska kućica, projekcijska soba, podrum i naravno bazen.

Ugovor o preuzimanju luksuznog imanja potpisan je prije nekoliko tjedana u strogoj tajnosti, a pjevač je navodno već uselio.

Ako je slučajno netko sumnjao, s obzirom na cijenu, fotografije kuće su itekako dojmljive.Već na samom ulazu na imanje postaje jasno kako je ono što posjetitelje čeka vrijedno stotinjak tisuća dolara. Fontana za pamćenje smještena je ispred imanja, a na samom ulasku goste dočekuje široki hodnik sa dvrenim stepeništem i ogromnim dekorativnim vazama.

Soba za prijem popunjena je kožnim stolicama, zidovi su ukrašeni skupocjenim uljima na platnu dok drveni strop opčinjava već na samom ulasku u prostoriju. U blagovaoni pak, uz neizostavan stol i stolce za objedovanje, prekrasne bijele zavjese zaklanjaju prozore.

Nakon optužbi za napastvovanje djece Jackson se zakleo kake se više nikada neće vratiti na Neverland. Obećanje čini se neće prekršiti, a novim najmom je ako ništa dokazao medijima da možda ipak nisu u pravu s tvrdanjamad a je pred bankrotom.

(daily mail)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?