Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ZNA NI POSLATI E-MAIL

Michael Douglas zaostaliji od Kirka

30.04.2009.
u 11:32

Dok se navike Kirka Douglasa nisu toliko okoštale da se ne bi pod stare dane prihvatio nove tehnologije, njegov se sin uopće ne snalazi u 21. stoljeću. Michael Douglas ponosan je na tehnološku snalažljivost svojeg oca - ali se srami vlastite nesnalažljivosti:

- On se ponosi svojom stranicom na MySpaceu, ima 92 godine, a ima blog na MySpaceu. Ima 4000 'followera'. Ja čak ni ne bih znao kako pročitati taj njegov blog. Prije oko tri godine imao sam nekakvu e-mail adresu, e-mailovi bi išli u moj ured i onda bi mi ih moja tajnica poslala faksom!

Otac ne samo da nadilazi sina u poznavanju novih tehnologija, nego i u zdravlju. Naime, Michael je priznao da odnedavno ima novo umjetno koljeno; nakon tegoba zbog stare ozljede na skijanju morao je u 64. godini na operaciju, od koje se uspješno oporavio zahvaljujući brižnoj njezi supruge Catherine Zeta-Jones (ali mu je žao što je ona uporno odbijala odjenuti odoru bolničarke). Kad je posjetio oca, pohvalio se svojim brzim oporavkom, na što ga je stariji Douglas "poklopio":

- Dosta dobro za 64-godišnjaka. A ja sam svoja koljena zamijenio umjetnima tek u 88. godini!

Želite prijaviti greške?