Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21.07.2011. u 12:00

“Upravo sam ja sugerirao pokojnom Franji Tuđmanu da se Hebranga politički angažira” – pohvalio se Stjepan Mesić

Stjepan Mesić, bivši predsjednik, oglasio se iz svojeg ureda odakle komentira sve što stigne, u povodu Hebrangove tvrdnje da ova zemlja ide u krivom smjeru. Broj jedan iz Grškovićeve pohvalio nam se u razgovoru za Aktual da je baš on krivac što se Andrija Hebrang pojavio u hrvatskoj politici. “Upravo sam ja sugerirao pokojnom Franji Tuđmanu da se Hebranga politički angažira” – pohvalio se Stjepan Mesić. Sigurno mu sada teško pada što je njegov perspektivni kadar najavio da će se politički umiroviti.

Odbijenica za Božinovića

Prestar za fakultet, ali idealan za ministarski kabinet

Davor Božinović, ministar obrane, nije primljen za docenta na Fakultetu političkih znanosti jer mu “radovi nisu dovoljno opsežni“ i jer je “prestar“. Ali za političku karijeru je u cvijetu mladosti.

Hloverkin otac se pohvalio svetom Petru

Ante Novak, makarski dogradonačelnik, javnosti poznat i kao otac Hloverke Novak Srzić, čvrsto je odlučio ostaviti trag za povijest, piše Makarska kronika. U podnožju spomenika svetom Petru dao je uklesati ime autora, akademskog kipara Tomislava Kršnjavog, Ljevaonice Ujević i imena financijera na čelu s Jakom Andabakom. Na kraju je uklesan i natpis – ‘ideja postavljanja spomenika – Ante Novak’. Bit će drago svetom Petru kad pročita.

Nemoguća misija

Jakovčiću “ne bi smetao“ Cho kao ministar poljoprivrede

Ivan Jakovčić, predsjednik IDS-a i istarski župan, u razgovoru za Globus detaljno je nabrojio izgledne kandidate oporbene koalicije za ministarske funkcije u budućoj Vladi. Jedino “upražnjeno” mjesto je, čini se, ono ministra poljoprivrede pa je Jakovčić izjavio da bi za njega osobno Petar Čobanković bio “vrlo prihvatljiv ministar“ i zaista mu ne “ne bi smetalo“ kad bi on bio u budućoj Vladi pobijedi li oporba. Naravno da to nije moguće jer je teško zamisliti Choa u Milanovićevu timu, ali kada vam je u “DNK pronađena malvazija“, kako se u istom razgovoru pohvalio sommelier Jakovčić, onda nikakva izjava ne treba čuditi.

Komentara 11

MO
mozel
14:58 21.07.2011.

Ma ovi koji vode Drzavu oni nisu sposobni da vode jedan kafic i on bi propao ali nisu oni krivi,krivi su oni koji glasuju za njih.Mladi kadar na fotelje za vodjenje Drzave i politike a starce supirati.

SI
sinaj
17:39 21.07.2011.

Od svih povijesnih hrvatskih sramota Mesić je najveća.

NH
N-Hudy
12:21 21.07.2011.

...Slažem se sa ovim glede Davora Božinovića... Općenito, nikad mi nije bilo jasno da čovjek ide u mirovinu sa 65 godina jer mu je prošlo vrijeme i više nije sposoban za donositi odluke, ali predsjednici država, Sabora mogu to raditi valjda do kraja svog života, ak im se neda u mirovinu. Znači, sa preko 65 godina nije moguće raditi u npr. kopiraoni, dućanu, restoranu, ali za voditi državu si dovoljno \"zreo\"??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?