Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
19.03.2011. u 12:00

Mario Mihaljević ne birajući psovke u stihovima na račun stranke, a svoju vezu s HDZ-om javno je, intervjuom na T-portalu, prekinula i Snježana Mehun.

Radimir Čačić, predsjednik HNS-a, objasnio je metaforu o HDZ-u kao “brodu luđaka” dodajući da je mislio na sliku Hieronymusa Boscha. Slika iz 15. stoljeća inače prikazuje luđake koje su gradovi ukrcavali na brodove kako bi ih se riješili. Ne želeći imati s HDZ-om više nikakve veze, s broda se emotivno, pjesmom na internetu, iskrcao Mario Mihaljević ne birajući psovke u stihovima na račun stranke, a svoju vezu s HDZ-om javno je, intervjuom na T-portalu, prekinula i Snježana Mehun. Tko je sljedeći?

Ave Zdravko

Molitve urodile plodom
– džek dolazi u ložu

Zdravko Mamić, “pravi džek”, kako ga je nazvao predsjednik Dinama Mirko Barišić, izjavio je da će prvi put ove polusezone doći na utakmicu, i to samo zato što ga “igrači i trener mole”. Ma daj, molim te.

Pustinjski zec


Kako je Stjepan Mesić uspio nasmijati 
Moamara Gadafija

Stjepan Mesić, bivši predsjednik, jedan je od rijetkih državnika koji je uspio nasmijati poslovično namrštenog libijskog vođu Moamara Gadafija, otkrili su njegovi suradnici za tjednik 24express.

Dok su ga tijekom jednog od državničkih posjeta vozili prema Gadafijevom pustinjskom šatoru, pod kotače im je podletio veliki zec pa je Mesić predložio da ga pokupe i spreme za večeru. Libijci su to odlučno odbili jer nije “halal”, dakle propisno ubijena. Kada se Stjepan Mesić kasnije Gadafiju požalio da je zbog halala ostao bez večere, libijski vođa dugo se nije prestajao smijati. Teško je dokučiti što je libijskom vođi smiješno u Mesićevoj anegdoti, ali u krvavom gaženju, ne zečeva, nego vlastitog naroda, nema ničeg smiješnog.

Komentara 34

KI
KitKatCrusaders
08:05 20.03.2011.

pacovi napustaju brod koji tone.lol

KA
katasteko
17:11 19.03.2011.

Brod tone i ütakori napuütaju plovilo,niüta novo ,kao i uvijek.

JA
jankoprekobrda
14:10 19.03.2011.

Jeste iz HDZ istupio M. Mihaljevic i jos neki ali je zato HDZ-u pristupilo oko 1000 cetnika koji su bili po Slavoniji pod okriljem vojvode Vlaisavljevica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?