Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kegel zna

Vježba za mišiće koju možete raditi u uredu, a osigurava bolji orgazam

žena
Foto: Shutterstock
16.06.2014.
u 15:20

Učinci ove vježbe primjetni su već nakon mjesec dana redovitog vježbanja.

Svrha Kegelovih vježbi je jačanje pubičnih mišića.

To su oni mišići pomoću kojih zadržavamo mokraću i koji se grče tijekom orgazma.

Vježbanje omogućava da oni postanu jači i bolje prokrvljeni, zbog čega je i orgazam snažniji i dugotrajniji. Ove vježbe osmislio je, četrdesetih godina 20. stoljeća, američki ginekolog-porodničar Arnold Kegel, a njihova svrha bila je da pomognu ženama koje su imale problem inkontinencije mokraćnog mjehura, odnosno nekontroliranog mokrenja. Ovaj problem često se javlja kod žena nakon poroda.

Kako se izvode?

Osnovna Kegelova vježba vrlo je jednostavna. Stisnite pubične mišiće i držite ih tako stisnute deset sekundi, pa ih opustite. Vježbu ponovite po deset puta, tri puta dnevno.

Možete je izvoditi u dizalu, dok sjedite u uredu, dok čekate u redu u banci, dok pričate s poznanicom na ulici, dok se umivate i perete zube....

Učinci ove vježbe primjetni su već nakon mjesec dana redovitog vježbanja.

>>Naučite kako postići orgazam koji nikada nećete zaboraviti

>>'Škripi' vam u krevetu? 10 trikova za orgazam koji će vas raspametiti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije