Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što žene vole?

Padaju li žene više na muškarčeve bicepse, stražnjicu ili trbušnjake? Evo odgovora...

Muškarac
Foto: Shutterstock
15.11.2015.
u 07:00

Chris Nelson, u teretani provodi dosta vremena, a kada se zapitao što zaista privlači žene, odlučio je pronaći odgovor na neobičan način.

"Stražnjica ili grudi", najčešće je pitanje muškarcima kada želite otkriti što ih privlači na ženskom tijelu. 

A koja skupina mišića najviše privlači žene na muškarcima? 

Chris Nelson, u teretani provodi dosta vremena, a kada se zapitao što zaista privlači žene, odlučio je pronaći odgovor na neobičan način. Nasumce je odabrao 50 žena iz svog telefonskog imena i poslao im poruke s pitanjem što im je najviše seksi na muškaračevu tijelu. Kada je dobio dogovore, rezultate je analizirao i složio ljestvicu. 

Evo što su žene odgovorile...

5. Ramena

Žene vole muškarce jakih, simetričnih ramena. Muškarci, nemojte ih zapostaviti. Iako na tek petom mjestu ,ipak nam upadaju u oči..

4. Muškarčeva prsa

Posebno su privlačna mnogim ženama, ali ipak se slažu u jednom: Ne smiju biti "veća" od grudi žene. Logično, zar ne?

 3. Stražnjica

Stražnjica u zlatnoj sredini....Ovaj dio tijela žene posebno vole pa ako želite impresionirati djevojku koju lovite već neko vrijeme, nemojte zanemariti stražnjicu kada idući put odete u teretanu. Stražnjice u "hot", posebice ako su čvrste i dobro izdefinirane. 

2. Ruke / bicepsi/ tricepsi

Ovo je ženama druga najvažnija skupina mišića na muškarcu. A ni muškarci neće zaostati istaknuti ih. Majica kratkih rukava, iako je vani hladno, te uži model majice zasigurno će zalijepiti ženske poglede magnetskom privlačnošću. Muškarci, jeste li pročitali?

1. Trbušnjaci

Gotovo bez konkurencije, trbušnjaci na muškarčevu tijelu odnose pobjedu. Barem ako pitate žene. "Pločice" obaraju s nogu i kod žena mame uzdahe. Većina žena će se složiti: Trbušnjaci su najprivlačniji i najzavodljiviji mišići na tijelu muškarca. 

>>Evo što muškarce doista privlači na ljepšem spolu

Komentara 6

KR
krmpaza
02:51 16.11.2015.

najviše padaju na džepni mišić

ŽA
Žarulja
21:31 15.11.2015.

Pa padaju i na moj trbusnjak...Al na guzicu...

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
18:22 15.11.2015.

najviše padaju na ljubavni mišić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije