Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dogovor

Imate li i vi svoja? 7 parova otkrilo svoja pravila za - sex!

Seks
Foto: Shutterstock
1/6
14.11.2015.
u 07:00

Zasigurno vam ne treba nikakav priručnik, ali neke sitnice, u dogovoru s partnerom, mogu zaista dobro začiniti i usmjeriti vaš seksualni život.

Ma kakva pravila kad je seks u pitanju?

Jeste li i vi pomislili na ovo?

A sada, malo stanite i razmislite... Zasigurno vam ne treba nikakav priručnik, ali neke sitnice, u dogovoru s partnerom, mogu zaista dobro začiniti i usmjeriti vaš seksualni život.

A onda počinjete otkrivati da niste jedini par na svijetu koji je postavio neka pravila za ponašanje "u spavaćoj sobi"..

Sedam parova otkrilo je za portal Women`s Health svoja pravila...

- Naše jedino pravilo je da budemo tiho oboje ako nismo sami.. ( Zak.L)

-  Ne uouštamo se u odnose ako ona ima mjesečnicu. Imao sam neugodno iskustvo za vrijeme studiranja koje ne mogu zaboraviti..i. (Brandon S)

-  Ako ti nešto ne odgovara, reci to na glas. Čak i kada smo najbolje usklađeni, to ne znači d am ožemo čitati misli. (Charyn P.)

- Nema TV-a u našoj spavaćoj sobi. Ta je prostorija za spavanje i maženje. Dobili smo TV od roditelja za poklon za spavaću sobu. Vraćen im je. Za vrijeme seksa ni gledanja u mobitel niti javljanja na pozive  (Fiona M.)

- Ako je jedan od nas raspoložen za seks, a drugi nije, dajemo si 24 sata vremena za predomišljanje prije nego se prepustimo samozadovoljavanju. (Adele C)

- Nema gledanja u društvene mreže pola sata prije odlaska u krevet. To je takav antiafrodizijak ( Margaret W.)

- Imamo plan svaki tjedan za seks. Svatko od nas planira dva dana i na taj način osiguramo najmanje četiri seksualna odnosa tjedno, a uvijek jedno drugo iznenadimo  (Nicole M.)

>>Više seksa više sreće? Ako imate isti stav ostat ćete iznenađeni

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Babaluji x
Babaluji x
09:23 15.11.2015.

ma kakvi planovi , naleti li situacija da se možemo , to se odmah iskoristi :))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije