Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljeto u Provansi

Pročitajte putopis Nevene Rendeli s čarobne Francuske rivijere

Nevena Rendeli
Foto: Privatni album
1/2
01.08.2014.
u 11:00

Prvih sedam sati vožnje je ujedno uzbudljivo jer se na put tek kreće, ali zbog položaja naše zemlje i najdosadnije

Put putujemmmmmm. Stih koji me počne proganjati negdje početkom travnja, a ne pušta me sve do rujna. Ovogodišnju dozu propisanog lijeka za putoholičare uzela sam krajem lipnja. Odredište Francuska rivijera i Provansa, trajanje (punih premalo) 6 dana, prijevozno sredstvo osobno vozilo.

Kada se ovisnik nađe u situaciji da samo do odredišta normalnom vožnjom treba najmanje 12 sati, toliko isto natrag, i da to oduzima cijeli jedan dan uživanja, onda je najvažnije isprogramirati svaki sat.

Prvih sedam sati vožnje je ujedno uzbudljivo jer se na put tek kreće, ali zbog položaja naše zemlje i najdosadnije: tu je cijela Slovenija (OK, na to otpada pola sata) i talijanska autocesta, koja u ljetne mjesece ne izgleda nimalo romantično, s obzirom na to da su ostala vozila na cesti uglavnom kamioni i povratnici kući s pečalbe.

Zato je najbolje odrediti si otprilike pola puta i obogatiti putovanje još jednim odredištem...

Cijeli putopis čitajte na portalu Fashion.hr

Foto: Robert Demo

>>'Na plažu ne idem bez novca, nikad ne znaš dokad će potrajati after'

>>Ovo je 10 najljepših plaža na hrvatskom Jadranu!

Komentara 9

DU
Deleted user
11:42 01.08.2014.

Čemu bi ovaj članak trebao poslužiti, da Hrvati putuju u Francusku a ne u Hrvatsku.

US
USA
12:34 01.08.2014.

Vecernji je postao dno dna, a i ta Nevena, ako je davala slike za opremu teksta mogla je novinarskim panjevima napisati gdje se slikala. Dakle tekst je o carobnoj Francuskoj rivijeri, a na slici Manarola, jedan od gradica kolokvijalnog imena Cinque Terre. Obale Provansalskog dijela jesu slicne ali ne toliko da se moze ovako pogrijesiti.

ĆA
ćaćaća
13:16 01.08.2014.

a ko je ona?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije