Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šoping vodič

TOP 10 ravnih sandala za ljeto cijene do 200 kuna

Missguided
Foto: Missguided
1/10
17.07.2014.
u 11:39

Ako si možete priuštiti, kupite barem dva modela. Jedne jednostavne, druge što neobičnije

Iako volimo štikle, moramo priznati da su ravne sandale za ljeto mnogo bolji izbor.

Ima li što udobnije, jednostavnije i praktičnije? Vjerojatno nema.

Ako si možete priuštiti, kupite barem dva modela. Jedne jednostavne u neutralnoj boji koje će se moći kombinirati s većinom odjeće koju već posjedujete, pa nek drugi par bude što neobičniji. Nosite ih kad ne znate što biste obukle pa će svi umjesto u odjeću gledati u vaše divne sandalice.

I ove sezone nose se gladijatorice i sandale s puno remenčića, a poseban su hit ravne sandale u bijeloj boji. Nećete pogriješiti ako izaberete kožne modele. Jesu skuplji, ali dulje će trajati i noge će vam biti zahvalne.

U galeriji pogledajte što se sve može pronaći u prodavaonicama kod nas.

Foto: Zara

>>Top savjeti koji će vam pomoći da izaberete i kupite idealne cipele

>>Ovo su najslađe sandale koje ovog ljeta možete nositi, a hrvatski su proizvod

Komentara 1

DU
Deleted user
12:21 17.07.2014.

Neznam ljudi kako vi doživljavate ovakvu obuću, ali ja nikad ružnije obuće vidio nisam. I jedva čekam da ženski svijet prestane to nositi (a vjerujem da će izaći iz mode čim završi ljeto i to nadam se na dugo vremena) jer mi to toliko degradira vizuru žene kad neku vidim u ovakvim šlapama da nije normalno. Ono ko obuća s kineskog štanda ili iz pokojne Jugoplastike od prije 30 godina. Ali ono iskreno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije