Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjerna matiji

Zrinka Cvitešić u tri izdanja izgleda najbolje do sada

zrinka cvitešić
Foto: Promo
1/13
18.08.2014.
u 10:17

Zrinka je česta gošća Sarajevo film festivala, još otkako je osvojila nagradu "Srce Sarajeva" za najbolju glumicu 11. Sarajevo Film Festivala

Zrinka Cvitešić posljednjih dana plijeni pažnju na Sarajevo film festivalu. Lijepa glumica, koja karijeru gradi u inozemstvu, na sarajevskom crvenom tepihu zablistala je u tri kreacije Matije Vuice.

Od crvenog do crnog izdanja ili u bež haljini koja evocira '20-e godine prošlog stoljeća, Zrinka Cvitešić odlično izgleda, a da bi dojam bio potpuniji, pobrinuo se L'Oreal čije je nove trendove So couture!, Summer look i Metallic look glumica osobno predstavila.

L’oreal kao službeni make-up sponzor Sarajevo Film Festivala od 15. do 23. kolovoza zadužen je za šminkanje glumica i specijalnih gostiju, pa tako svi posjetitelji festivala mogu prepoznati dašak glamura na zvijezdama crvenog tepiha.

Zrinka je česta gošća Sarajevo film festivala, još otkako je osvojila nagradu "Srce Sarajeva" za najbolju glumicu 11. Sarajevo Film Festivala za ulogu u filmu "Što je muškarac bez brkova".

>>Otvaranje počelo sevdalinkom, a Zrinka Cvitešić bila je glavna zvijezda

>>Bojana Gregorić zablistala poput prave filmske dive

Koja haljina bolje stoji Zrinki Cvitešić?

Komentara 1

DF
dario.franjic11
11:55 18.08.2014.

pusa zrinkici divna je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije