Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svašta

Zrakoplovna kompanija morala prekinuti let jer je muškarac bacao novčiće u motor – za sreću!

Beibu Gulf Airlines/Weibo/PA
27.04.2021.
u 13:29

Muškarac je završio na policijskom ispitivanju, a let sa 148 putnika otkazan je

Muškarac iz Kine, poznat samo po prezimenu Wang, trebao je putovati iz Weifanga u Haikou zrakoplovom, ali let je otkazan upravo zbog njega. Naime, kako ljudi bacaju novčiće u fontanu za sreću, on je odlučio isto napraviti – ali je novčiće bacao u motor zrakoplova kako  bi ''spriječio'' bilo kakvu nesreću.

Osoblje je, kako prenose na kineskoj društvenoj mreži Weibo, primijetilo novčiće prije nego je zrakoplov poletio jer obavezno provjeravaju cijelo prijevozno sredstvo prije kretanja. Kovanice su bile u motoru, ali i oko njega. 

Foto: Beibu Gulf Airlines/Weibo/PA

Jednostavan trik za skidanje mrlja s daske za rezanje:

Wang nije negirao svoj postupak već je priznao osoblju da je on taj koji je bacao novčiće zamotane u crvene papiriće – za sreću! 

Iako su pronašli sve novčiće, kompanija je otkazala let iz sigurnosnih razloga, pa je tako 148 putnika zbog Wanga moralo pričekati sljedeći dan kako bi otputovali. 

Wang je, kako prenosi UNILAD, završio na policijskom ispitivanju, ali nije poznato hoće li biti kažnjen.

Drama u zraku: Snimio motor zrakoplova u plamenu, krhotine padale po gradu

1/8
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
01:15 01.05.2021.

Je...tak je i drugi pojel sismisa za srecu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije