Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POD UTJECAJEM DROGA

VIDEO Divljao automobilom po trgu, pogledajte kako ga je zaustavio hrabri muškarac

Albanija: Muškarac skočio kroz prozor automobila u pokretu
Foto: Screenshot
1/3
26.04.2021.
u 11:42

Vozač Arben Meme (32) bio je pod utjecajem droge kada je krenuo automobilom na glasanje i u konačnici završio na pješačkom trgu

Muškarac u Albaniji uhićen je nakon što je automobilom ušao na pješački trg u glavnom gradu Tirani. Vozio je po trgu dok su ga prolaznici pokušavali zaustaviti, a nekontrolirana vožnja prestala je tek nakon što ga je jedan muškarac oborio tako što je skočio kroz prozor. 

Vozač Arben Meme (32) bio je pod utjecajem droge kada je krenuo automobilom na glasanje. Prošao je kroz park u kojem je konzumirao kanabis, otkriva albanski ABC News. Prije nego što je ušao na trg, udario je i nekoliko automobila. 

Na trgu je u tom trenutno bilo mnogo djece koja su se igrala te građana koji su čekali u redu za cijepljenje. 

Nakon što je automobilom došao na trg, muškarac je zastao je i sjedio u njemu. Automobil mu je bio znatno oštećen s prednje strane.

Kada mu se nekoliko osoba približilo, krenuo se izmicati i voziti s otvorenim vratima. Klodian Elqeni, slučajni prolaznik, zaustavio je vozača tako što je skočio kroz prozor automobila. Potom mu je još nekoliko osoba priskočilo u pomoć te su vozača izvukli iz automobila te oborili na tlo. 

Klodian Elqeni izjavio je za ABC News kako je smatrao da je riječ o terorističkom činu kojeg je želio spriječiti. 

Ključne riječi

Komentara 2

MB
Mirjana_Bernic
15:22 26.04.2021.

Ovakvima treba doživotno oduzeti vozačku!

SO
Sotony
12:24 26.04.2021.

..a nes ti men hrabrosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije