Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGAČIJI POGLED NA NOŽICE

Zohara tajice i čarape oduševile Zagrepčanke

Zohara
Foto: PR
1/10
13.11.2014.
u 16:34

Posve drugačije, šašave i neodoljive tajice i čarape Zohara, predstavljene danas u Zagrebu, apsolutni su modni hit ove zime

Da jedan odjevni predmet kao što su tajice može ispričati priču i "iznijeti" cijelu odjevnu kombinaciju, moglo se vidjeti na maloj plesno-modnoj reviji brenda Zohara Art on tights. Četiri mlade plesačice suvremenog plesa i četiri modela svoje su modne kombinacije začinile Zoharinim tajicama i pokazale kako se tim odjevnim komadom može ostaviti snažan dojam, biti svoj, jedinstven i u trendu.

Zohara Art on tights ili, u slobodnom prijevodu, Zohara – umjetnost na tajicama, novi je brend na hrvatskom tržištu. Prije četiri godine, u Izraelu ga je osnovala mlada umjetnica Dana Rapaport, a njezina ideja tajica sa snažnom porukom i identitetom zaživjela je diljem svijeta.

Osvojile i lijepu Ivu Šulentić

Zohara u prijevodu na hrvatski jezik znači "sjajiti", a odnedavno su ove 120 dena debele tajice s printom dostupne u zagrebačkim shopping centrima City Centeru one West na Jankomiru i Arena Centru. Zoharice su očarale i mladu hrvatsku televizijsku i radijsku voditeljicu te glumicu Ivu Šulentić, poznatu po posebnom modnom izričaju kojim pokazuje sva svoja lica – od djevojčice do ozbiljne poslovne žene. Upravo to je svojim objektivom zabilježio poznati hrvatski fotograf Goran Čižmešija fotografirajući Ivu u pet odjevnih kombinacija u kojima Zohara tajice funkcioniraju savršeno, a Iva u njima naprosto sjaji.

-  Ove su mi tajice genijalne jer ih mogu odjenuti na sve bilo da moderiram, vodim nekakav ozbiljan skup ili promociju, bilo da šećem gradom ili idem navečer van s društvom. Boje su odlične, onako jesenske, a opet ne turobne, printovi zanimljivi i snažni. Najviše su me oduševile tajice s printovima gradova, ali i one sa zvjezdicama i točkicama. To valjda progovara djevojčica u meni. I još nešto, smatram to jako važnim, debele su i sigurno mi neće biti hladno u njima ove zime. Mnogo ćete me viđati u njima jer ih je zbilja lako kombinirati uz sve", ispričala je Iva Šulentić odjevena u jedne od Zoharinih ljepotica.

Izraelska veza duga sedam godina

Za dolazak ovog brenda na hrvatsko tržište zaslužan je izraelski bračni par s hrvatskom adresom, supružnici Orit Svetlana i Roey Taub, veliki prijatelji osnivačice brenda koji su oduševljeni Daninim proizvodom odlučili Zohara tajice učiniti dostupnima i u Hrvatskoj.

- Već sedam godina živimo i radimo u Zagrebu, promatramo okolinu, uživamo u ljepoti ove zemlje, vašim običajima i navikama, a u tih sedam godina uočili smo i da se žene u Hrvatskoj vole lijepo odijevati, da rado eksperimentiraju i vole ostaviti snažan dojam. Tada smo odlučili uvesti Zohara tajice jer smo uvjereni da će kvalitetu, dizajn i posebnost ovog proizvoda prepoznati žene u Hrvatskoj i rado ih nositi. Zohara tajice iznimno su udobne, kvalitetne, imaju 120 dena i odgovaraju ženama od veličine 34 do 50", ispričala je Orit Svetlana Taub te dodala da u kolekciji Zohara Art on tights za jesen zimu 2014./2015. ima 50 modela sa stopalicama i 25 bez stopalica u 14 različitih boja.

Cijena Zohara Art on tights tajica je 220 kuna, a mogu se kupiti u prizemlju shopping centra City Center one West na Jankomiru i na prvom katu Arena Centra u Zagrebu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije