Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
talenti

ZOE leggings - savršeno otkačene tajice s domaćim potpisom

zoe (1)
Foto: Ana Mihalić
1/3
25.11.2012.
u 00:01

Mlada Riječanka odlučila je pokrenuti vlastiti brend tajica i u kratkom roku oduševila je sve fashionistice

Iza branda ZOE leggings stoji Tamara Ivić, diplomirana modna i tekstilna dizajnerica, kao osnivač i dizajner te Vesna Hajdarević u ulozi sales &community managerice.
\"Ideja je došla iz čiste potrebe - na tržištu nema tajica koje zadovoljavaju moj ukus pa sam ih odlučila izraditi sama. To je ujedno i savršen spoj moje dvije ljubavi, tekstilnog i modnog dizajna.\", otkriva 23-godišnja Tamara.

Gotovo cjelokupna proizvodnja ZOE tajica smještena je u Zagrebu gdje se dizajniraju, kroje, printaju i šivaju. No, proces pronalaska odgovarajućeg materijala nije bio lak te je Tamara nažalost morala posegnuti izvan granica Lijepe naše. Materijal je uvezen direktno iz tvornice u okolici Milana, pošto je u Hrvatskoj nemoguće nabaviti vrstu na kojoj je Tamara inzistirala zbog udobnosti, rastezljivosti i dovoljne debljine da se tajice nose kao zaseban odjevni predmet. 

\"Uzorke sama crtam ručno, u Photoshopu i Illustratoru ili kombiniram sve navedeno, posložim u funkcionalnu cjelinu i pozicioniram da noge izgledaju sjajno u njima! Imam milijun ideja i jedva čekam svaku novu kolekciju koja ce izlaziti u prosjeku jednom mjesečno. U ponudi ce biti i haljine od istog materijala, a s vremenom i suknje i badići.\", ponosno najavljuje Tamara.

Tajice su vrlo čvrste i rastezljive, dovoljno tople i za zimske dane. Sve tajice su printane direktno u samu nit materijala što znači da print ne može pucati, odljepljivati se, izblijedjeti ili išta slično. Rade se u limitiranim serijama, svaki uzorak je repliciran u maksimalno 10 komada.

Više o ZOE leggings potražite na njihovoj Facebook stranici

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije