Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE U REDU

Znate li što je Netflix-varanje? 46 posto parova diljem svijeta to radi

Netflix
Foto: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL
1/2
15.02.2017.
u 08:41

Nijedna serija nije imuna na ovakvo varanje, ali najveći izazovi su Breaking Bad, House of Cards i Orange Is The New Black

Znate li što je Netflix-varanje? To je ono kad unaprijed gledate neku seriju koju biste zapravo trebali gledati sa svojom boljom polovicom.

Prema novom istraživanju Netflixa, 46 posto parova diljem svijeta to radi, a 52 posto misli ih da to nije loše. Istraživanje je provedeno na 30.000 ljudi u 29 zemalja, među kojima nema Hrvatske.

Nijedna serija nije imuna na ovakvo varanje, ali najveći izazovi su Breaking Bad, House of Cards i Orange Is The New Black.

Prema Netflixu, tipičan profil serijskog varalice je muškarac mlađi od 40 godina. Najviše vara partnericu kada je riječ o dramama te kada je nema i sam je kod kuće.

Prema istraživanju, najlojalniji korisnici Netflixa su u Nizozemskoj, gdje njih 73 posto kaže da nisu varali, dok su najveći varalice u Brazilu i Meksiku.

>> Netflix i ostale online usluge bit će dostupne svima i svuda unutar EU

>> Najpoznatija internetska TV mreža Netflix stigla u Hrvatsku!

Komentara 2

DO
domxerex
11:49 15.02.2017.

Hahaha, tko još ima vremena gledati te jadne serije dva puta. I to još na ovim jadnim TV kanalima kave imamo u RH. Očito je netko guralu olovke isprao mozak ili je malo plagirao strani članak. Tko bi rekao da levičari plagiraju!

DU
Deleted user
19:08 15.02.2017.

Jel to slično ko torrent-varanje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije