Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Znate li što je Hansgrohe Select

Hansgrohe
Foto: Hansgrohe
1/10
PR
Autor
PR članak
24.04.2015.
u 13:00

Mala tipka sa velikim učinkom.

Vrijeme provedeno u kupaonici, posebno ono provedeno pod tušem, je vrijeme samo za nas. Današnje miješalice i tuševi više gotovo i nemaju ništa zajedničko s kupaonicom kakvu smo nekad smatrali standardnom.

Stručnjaci iz tvrke Hansgrohe nam prezentiraju vodu u potpuno novim oblicima. To ne znači samo dizajn ugodan oku, već i izbor vrste mlaza, u rasponu od mekog kišnog mlaza pa sve do snažnog masažnog mlaza.

Odabir nama omiljenog mlaza sada je vrlo jednostavan - pritiskom na tipku Select koja se nalazi na tuš-ručici, nadglavnom tušu ili termostatskoj miješalici za tuš ili kadu. Mala tipka Select sa velikim učinkom – Vašim osobnim užitkom tuširanja!

Željeni mlaz birate pritiskom na tipku

Biranje različitih vodenih mlazova je intuitivno, jednostavnim pritiskom na Select tipku Vaš odabir željenog mlaza je postignut. Select tipka ergonomski je smještena na prednjem dijelu tuš-ručice, u blizini položaja palca. Biranje vrste mlaza može se obaviti čak i kada je tuš-ručica montirana na zidnoj konzoli

Hansgrohe Select tuš-ručica je dostupna u dvije izvedbe: u krom boji i Hansgrohe prepoznatljivoj krom-bijeloj boji. Hansgrohe Select tuš-ručica se može kupiti kao poseban proizvod ili u setu, koji uključuje zidnu konzolu sa malom policom za sapun te tuš-crijevo.

Hansgrohe Select tuš-ručica je dostupna i sa Hansgrohe EcoSmart tehnologijom koja protok vode smanjuje na samo 9 litara u minuti. Na taj način, troškovi vode i energije za zagrijavanje vode se značajno smanjuju u usporedbi s uobičajenim tuševima.

Više možete saznati na www.hansgrohe.hr, a proizvode možete vidjeti uživo u Hansgrohe izložbenom salonu na adresi Horvatova 82, Zagreb. 

Želite prijaviti greške?