Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretnici ili?

Ovi su horoskopski znakovi rođeni vođe, provjerite jeste li među njima

Getty Images
05.11.2019.
u 12:17

Nemaju svi takve vještine, a otkriveno je tko od znakova ima najveću šansu voditi druge

Ne mogu svi biti vođe, a kada je riječ o horoskopskim znakovima, neki jednostavno zbog svojeg karaktera imaju veće predispozicije da ih drugi slijede u svemu što rade. Ovan, Lav, Vodenjak i Jarac imaju tu sreću ili nesreću, a evo i zašto. 

Ovan 

Foto: Getty Images

Ovnovi vole pobjeđivati u svemu što rade. Oni su prvi znak zodijaka i u svemu uvijek moraju biti prvi. Upravo zato i žele biti iznad ostalih i bolji od njih, a samim time se uloga vođe nameće kao idealna. Prihvaćaju sve izazove, čak i one najteže i uživaju u tome. 

Lav

Foto: Getty Images

Lavovi su karizmatični i posebni i uvijek moraju biti u pravu. Njihova je djetinjasta crta jedna od glavnih karakteristika zašto su toliko neodoljivi i zašto ih svi vole. Vole biti u centru pažnje i znaju kako se ponašati prema drugim ljudima i zato im drugi vjeruju i slijede ih.

Jarac 

Foto: Getty Images

Jarci su zemljani znakovi i rođeni su šefovi. Oni su i glavni u cijelom zodijaku, a imaju plan za baš sve. Vrlo su strastveni i napravit će apsolutno sve da postignu ono što žele. Uvijek su ozbiljni u svojem naumu, a uz to i znaju kako doći do cilja. 

Vodenjak 

Foto: Getty Images

Vodenjaci su miks svega. S jedne su strane emotivni, dok s druge žele revoluciju i žele je odmah. Sve rade na svoj način, ali na kraju uvijek uspiju. Ekscentrični su, znaju slušati druge, ali jednako tako ljudi slušaju i njih i slijede njihove ideje. 

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske proizvode:

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar southman
southman
08:28 06.11.2019.

Kako Vodenjaci pored bikova ( dođoše na listu ??

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
17:24 05.11.2019.

ma zamisli, molim te!!!!!!!!!! Dvojica vjerojatno najznačajnijih ličnosti u povijesti čovječanstva, vojskovođe i vođe, lideri koje su mase bespogovorno slijedile, Aleksandar Veliki i Julije Cezar, rođeni su u znaku raka. Dakle, ne laprdajte gluposti.

PO
portugisac
11:49 06.11.2019.

Tito "blizanac" pa doživotni vođa. Tko pravi te horoskope bar bi saznao datume rođenja naj večih vođa pa bili oni pozitivni ili negativni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije