Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Znate li koje propuste radite u životu? Otkrit će vam ova fotografija

Ono što prvo uočite na ovoj slici otkrit će što se 'mota' po vašoj podsvijesti.
02. studenoga 2020. u 07:00 1 komentara 25764 prikaza
Foto: Pinterest

Ovaj jednostavan test dokazuje da svaka osoba, gledajući istu sliku, može obratiti pažnju na nešto sasvim drugo, nešto što drugi neće primijetiti. Prvo što vidite na ovoj slici otkrit će koje propuste radite u životu, kakvi ste zaista, što vas veseli…

 | Autor : Pinterest Foto: Pinterest

Žena s kišobranom
Kišobran kakav su nekada nosile dame simbolizira aristokraciju, ali on je i simbol povezanosti neba i zemlje. To što ste prvo ugledali ženu s kišobranom daje naslutiti kako želite zaštititi sebe od ovog svijeta, ljudi, načina života i vrednovanja. Vi ste više okrenuti prema nebeskim nego zemaljskim stvarima. Vama je nebo poput prostora za odmor i kreativnost.

Lice muškarca
Pokazuje da ste lukavi, puni ideja i kako bi moglo doći do ostvarenja nekih vaših ciljeva jer podsvjesno idete prema tome. Ipak, trebali biste pripaziti da na tom putu ne izgubite razum, odnosno da ne zaboravite vrijednost onoga prema čemu idete, bilo to materijalno ili duhovno. Moguće je da vas u životu čekaju zanimljive promjene. Bit ćete puni snage i odlično ćete se snalaziti u raznim situacijama. 

Ono što prvo ugledate na ovoj slici govori puno toga o vašoj osobnosti:

1 / 1

Jedrilica

Brod simbolizira blagostanje koje bi moglo ‘uploviti’ u vaš život. Otkriva kako ste čovjek s velikim planovima i vrlo dobro znate koji su vam ciljevi, ali želite li da vam život ide putem koji ste zamislili, važno je da se ne preopteretite. Pazite na svoje psihičko i fizičko zdravlje te svakako provodite više vremena s ljudima koji su vam bliski.

Dim iz dimnjaka

Dim simbolizira dušu koja napušta tijelo te otkriva kako ste u životu previše okupirani poslom i ne primjećujete da vam duša zbog toga pati. Odmaknite se malo od materijalnih stvari i dopustite si odmor. Preusmjerite misli s poslova na svoje duhovno zdravlje. To će vas napuniti pozitivnom energijom. Automatski ćete biti uspješniji i zadovoljniji.

Upoznajte Josipu Koletić, najmlađu hrvatsku pobjednicu u preponskom jahanju i jednu od nominiranih za Divu godine:

Huawei PETAL SEARCH Kako najlakše skinuti top aplikacije poput Tik Toka ili Deezera na vaš Huawei mobitel Od polja do stola Zelena strategija OD POLJA DO STOLA: Strategija koja otkriva pozadinu održivog razvoja Samo na Večernji TV-u Stručnjakinja objasnila zašto mladi nemaju poduzetnički duh i je li euro bolji od kune Test osobnosti Ova fotografija otkrit će vam kako vas vidi okolina: Kao naivnu, misterioznu ili odgovornu osobu?
pojavio se i lažni
Goga se obratila javnosti: 'Dogodilo se nešto nemoguće, blokirali su moj račun, ne mogu ništa više'
JUBIZOL
Energetski štedljiva kuća
Veliki vodič - zbog ovih kvalitetnih fasada godišnje možete uštedjeti i do dvije hrvatske plaće
  • Serious_Callers_Only:

    Fotografija mi je otkrila da sam za premaz terase koristio masu koja je porozna, i na kojoj ostaju mrlje od grožđa.