Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljivo
Povratak na članak

Znate li kako se radi parmezan? Popularni je sir djelomično životinjskog podrijetla

Srećom, moderna je tehnologija omogućila i razvoj sirila koje nije životinjskog podrijetla, pa se za neke vrste sira koristi ssirilo dobiveno iz biljaka, a za neke čak i mikrobno sirilo koje nastaje od bakterija i gljivica.

Komentari 1

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
18:24 28.04.2023.

Nije valjda, sir je životinjskog podrijetla? Ma nemojte. Vrh znanosti!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.