Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljivo..

Znate li da je seks puno bolji u hotelskoj sobi nego kod kuće? Evo i zašto

Shutterstock
17.11.2023.
u 21:38

Mnogi tvrde da im je seks u hotelu bolji nego kod kuće

U istraživanju provedenom lani u SAD-u polovica ispitanika kazala je da im je bolji seks u hotelskoj sobi, nego u bračnom krevetu. Seksualna psihoterapeutkinja Marissa Nelson ima objašnjenje za to i vidjet ćete - ima smisla, piše Huffpost

Prije svega, hotelska soba bračnim je parovima asocijacija na medeni mjesec. Drugo, izlazak iz poznatog okruženja spavaće sobe u nepoznato vrlo je uzbudlji moment, što je i znanstveno dokazano. U novom okruženju mozak pojačano proizvodi dopamin, hormon sreće i zadovoljstva koji igra veliku ulogu u seksu, odnosno povećava užitak i uzbuđenje.

VEZANI ČLANCI:

Nadalje, hotelske su sobe parovima asocijacija na odmor i bijeg od svakodnevice pretrpane obavezama i stresom, osobito ako imaju djecu. Koliko god se trudili to spriječiti u bračni krevet nerijetko zalutaju i klinci i kućni ljubimci te on prestaje biti asocijacija  na seks.  Ekskluzivnost hotelske sobe omogućuje parovima da se usredotoče samo na seks i potpuno posvete jedno drugome. 

Stoga, ako vam se brak pretvorio u rutinu, a seks ostaje samo na riječima i u sjećanju, Nelson savjetuje da iznajmite hotelsku sobu. Dodaje, ne morate putovati negdje daleko. Ako živite u malo gradu, otiđite u susjedni, a ako ste u velegradu ne morate ga ni napuštati. Važno je samo da se vas dvoje zaključate na nekoliko sati ili dan - dva i posvetite jedno drugome. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije