Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi rekao

Znate li čemu služi ladica ispod pećnice? I ne, nije samo za spremanje suđa!

Shutterstock
04.02.2023.
u 07:00

Tiktoker je mnoge šokirao ovim otkrićem

Aaron Patterson podijelio je svom TikTok profilu otkriće koje je šokiralo mnoge, prenosi The Sun.

Naime, u jednom od videa objasnio je ljudima za što služi ladica ispod pećnice – i ne, nije joj svrha pospremanje posuđa, kako većina misli.

Ne može jednostavnije: Pošpricajte odjeću s ovim i više nećete morati glačati:

1/6

 

@aaroncpatterson WHO KNEW AND DIDN’T SHARE THIS INFORMATION?? #foryou #teaching #learn #hacks #lifehacks #teachtok #tiktok #diy #new ♬ drivers license - Olivia Rodrigo

"Koliko ste imali godina kada ste shvatili da ladica ispod pećnice nije za posuđe?" pitao je svoje pratitelje, a zatim otkrio da služi tome da hrana ostane topla nakon što je izvadite iz pećnice.

Većina pratitelja pisala mu je u komentare kako ne mogu vjerovati da tome služi ladica. "Šokiran sam, ne vjerujem ti, ovo je nemoguće", napisao je jedan korisnik, dok je drugi otkrio još jednu namjenu i ponovno šokirao ljude: "U njoj se može dizati tijesto za pripremu raznih peciva i slastica."

Stručnjaci otkrili: Nemojte držati ulje na ovom mjestu jer može biti štetno!

 

Ključne riječi

Komentara 1

OK
Okrad11
06:49 05.02.2023.

Pametni tiktokeri i slični neka stavljaju u tu ladicu hranu da bi ostala topla. Valjda nisu došli do toga da tu hranu vrate u pećnicu nakon što je više ne koriste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije