Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko bi rekao

Znate li čemu služe ovi neobični "izumi"?

Facebook
16.09.2019.
u 10:42

Žena se dosjetila odličnog načina kako očistiti kamenac sa slavine, a podijelila ga je u grupi na popularnoj društvenoj mreži

Laura Mills je u grupi Cleaning Hacks, Tips & Recommendations na Facebooku napisala zanimljivu objavu i otkrila trik kako očistiti kamenac sa slavine, a potrebni su samo limun i kuhinjska gumica. Mnogi u komentarima nisu krili svoje oduševljenje ovom idejom, a neki su dodali svoje zanimljive trikove.

Foto: Facebook/Cleaning Hacks, Tips & Recommendations

"Samo želim podijeliti kako sam se riješila kamenca sa slavine. Potrebno je polovicu limuna staviti na slavinu i pričvrstiti ga kuhinjskom gumicom te ostaviti tako preko noći. Kamenac će ujutro omekšati i jednostavno će se maknuti. Važno je samo da je limun pritisnut u slavinu i da cijelom površinom dotiče kamenac", napisala je u grupi Laura. 

Foto: Facebook/Cleaning Hacks, Tips & Recommendations

Ljudi su u komentarima zahvalili na ovom triku i rekli su kako bi radije koristili tu metodu nego ribali kamenac satima. Javio se i Ian koji je podijelio svoj još bolji način čišćenja kamenca. On na slavinu stavi balon koji je napunjen octom ili pak sredstvom za uklanjanje kamenca. 

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije