Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljivo..

Znanstveno dokazano: Zbog ovih muških osobina žene ‘gube razum’

Shutterstock
02.05.2023.
u 20:56

Istraživanja su pokazala da odgovor na to pitanje i nije tako kompliciran kao što se čini na prvu

Muškarci se često pitaju što točno žene privlači i kakav je njima 'savršen' muškarac. Istraživanja su pokazala da odgovor na to pitanje i nije tako kompliciran kao što se čini na prvu. Evo kakve to točno karakteristike žene priželjkuju od svog idealnog partnera, piše Medium

Brižan muškarac je privlačan muškarac: I najzgodniji muškarac na svijetu ženi će prestati biti atraktivan ako je sebičan i emotivno nedostupan. Žene žele brižnog muškarca, nekoga tko će im dati čvrst zagrljaj kada su uplašene, tko će ih pitati kako im je prošao dan, koji će se ponuditi da utješi uplakano dijete ili zaštititi uplašenog psića. Brižnost je osobina koja je ženama univerzalno privlačna.

Pristojan i uglađen muškarac je privlačan muškarac: Žena sama može odmaknuti stolicu i sjesti, otvoriti vrata restorana, ali pored toga, voli kada to muškarac učini za nju. Privući će je kavalir, a pogotovo na početku ljubavne veze. Žene vole pristojne muškarce, te muškarce koji tretiraju sve ljude jednako bez obzira na njihov status.

Dobro odjeven muškarac: Trendovi u odijevanju se mijenjaju iz sezone u sezonu, ali muškarac u dobrom odjelu nikad ne izlazi iz mode. Žene vole skladno i lijepo odjevene muškarce koji vode računa o svojoj garderobi, ali i o izgledu. Ženu će privući muškarac koji je uredno podšišan i obrijan, koji nosi čiste i opeglane komade odjeće, te dobro miriše.

Introspektivan muškarac: Nitko nije savršen. Ipak, muškarci koji su svjesni svojih nedostataka i aktivno rade da procjene i poprave svoje negativne navike i karakteristike, ženama su privlačni. Žene vole promišljene muškarce koji žele postati najbolja verzija sebe.

Muškarac koji zna slušati: Kade ženu nešto muči, želi to podijeliti sa svojim partnerom. Ne želi muškarca koji će je prekinuti u pola rečenice, ponuditi savjet ili smjesta krenuti rješavati problem. Žene žele nekoga tko će ih moći mirno saslušati.

Muškarac koji brine o zaštiti: O zaštiti od neželjene trudnoće i spolno prenosivih bolesti trebali bi razmišljati i žene i muškarci. Istraživanja su pokazala da se žene osjećaju zaštićenije kada su u seksualnoj vezi s muškarcem koji želi razgovarati o zaštiti i koji je, naravno, koristi.

Muškarac koji voli dijeliti komplimente: Samosvjesnim ženama nije potreban muškarac da bi se osjećale lijepo. No, ipak vole čuti kompliment i mišljenje partnera, a pogotovo u situacijama kada na sebi nose ili imaju nešto novo, od frizure do haljine. Vole znati da su njihovi mali rituali za uređivanje primijećeni i cijenjeni. Istovremeno, ne žele da im neko lažno laska. Ne žele muškarca koji jedno govori, drugo misli, a treće radi.I

Istraživanje pokazalo: Postoji veza između seksa i boljeg pamćenja!

Komentara 2

SI
sinke12
22:47 02.05.2023.

Pogotovo ovo obrijan, u današnje vrijeme, vladavinu bradonja i to s pravim bradurinama, ovo je zastarjeli članak

Avatar Bill Carson
Bill Carson
13:16 04.05.2023.

Ne pitajte žene što hoće, promatrajte kakvi su muški za kojima luduju. Moj dojam: visoki, tetovirani, nabildani, bradica i zurka postojana, sebični i već po izgledu se vidi da će ih varati. Dobri i emotivni muškarci nisu ono što pali žene. Ne slušajte savjete ribe o ribolovstvu, pitajte ribara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije