Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svoj majstor

Znanje, vježbe, glazba... sve to besplatno je i nadomak ruke

'03.03.2009.....Zagreb...gra......Geodetska tehnicka skola, Av. Veceslava Holjevca 15.Ucenici sudjeluju u svjetskom internetskom natjecanju u rjesavanju matematickih zadataka.Photo:Marko Prpic/Vecernj
'Marko Prpic/Vecernji list'
02.10.2012.
u 12:00

Video gotovo svakog postupka, primjerice izmjene žarulje, naći ćete na internetu

Frustrira vas što su sve stvari koje želite skupe i nedostižne? Što ste sa svih strana bombardirani raznim \"must have\" modnim predmetima, gadgetima, komadima namještaja... a jedva uspijevate od prvog do prvog razvući plaću. Ali, vjerovali ili ne, postoji hrpa stvari koje su sjajne, a ne stoje ništa.

Da, dobro vidite, besplatne su. Na brojnim radionicama za različite uzraste i afinitete možete naučiti puno toga novog, a jedino što trebate uložiti jest – vrijeme.

Nadalje, na internetu postoji brojne korisne stvari koje stoje jako malo (promet interneta).

Najeklatantniji primjer jest stjecanje znanja. Tako tu možete naći sve više online tečajeva za učenje. Studenti mogu iskoristiti besplatne tečajeve MIT OpenCourseWare, Instituta za tehnologiju u Massachusetsu, poznatijem kao MIT. To vam neće priskrbiti diplomu, ali ćete ipak naučiti ono što vas zanima.

Tu su i tečajevi stranih jezika koje možete pohađati preko, primjerice, BBC-jeva besplatnog tečaja stranih jezika, imate i profesore koji domaće srednjoškolce podučavaju preko Youtubea – lekciju po lekciju, bez naknade.

Vrlo lako možete naučiti kako sami možete napraviti web-stranicu, dizajnirati kuhinju i slično. Isprike da nemate novca za odlazak u teretanu više vam neće držati vodu jer internet obiluje besplatnim videovježbama.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije