Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što učiniti

'Znam da je on moja srodna duša, ali više nemam želju seksati se s njim"

Shutterstock
04.05.2020.
u 20:45

Zajedno žive dvije godine i nije joj jasno zašto više nema ni potrebu ni želju za seksom s muškarcem kojeg voli.

Ovo mi se događa svaki put s partnerom, počinje svoju ispovijest 26-godišnja žena savjetnici Deidre.

Njemu je 27 godina i zajedno žive dvije. "Zgodan je i seks je bio odličan, ali sada sam potpuno hladna čak i na pomisao da spavamo zajedno. Čini se kao da mi je više prijatelj nego ljubavnik. I dalje me seksualno privlače drugi muškarci i nedostaje mi ta povezanost u životu. U svakoj vezi do sada moja seksualna požuda za partnerom se u jednom trenutku samo isključila. Neću ga prevariti, ali žalosna sam zbog svega toga."

Sve više Hrvata povećava penis bez odlaska pod nož:

Deidre joj odgovara: "Zvuči mi kao da imaš strah od vezivanja koji te 'blokira' kada počneš osjećati nešto prema muškarcu. Kakvo ti je bilo djetinjstvo, kakav su odnos imali tvoji roditelji? Ako to nije bio sretan period postoji mogućnost da te i to na neki način koči. Potraži savjetnika koji će otkriti točan uzrok i pomoći ti."

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar CarolUI80
CarolUI80
23:24 04.05.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k­i︆s︆­s︆­t­ok︆­.︆­c︆­o︆­m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije