Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nemojte stalno kritizirati'

Životna trenerica: 'S ovih par jednostavnih savjeta možete poboljšati odnos i seks'

Shuttershock
27.10.2021.
u 22:31

Umjesto da ste kritični i govorite da vam nešto loše, dosadno, glupo ili iritantno, budite znatiželjni i pitajte partnera o čemu razmišlja...

Životna trenerica i terapeutkinja Susie Moore zadnjih osam godina pomaže parovima da prevladaju blokade u svojim odnosima i da se zbliže, pa ima nekoliko savjeta kako prevladati udaljenost koja se može dogoditi u bilo kojoj fazi veze. Evo što predlaže:

'Ljubavne i seksi misli'

Podsjetite se zašto vas je netko privukao jer strast počinje u našem umu.

'Fizički se dodirujte na način koji ne mora dovesti do seksa'

Kada ste se zadnji put dugo ljubili? Ili grlili, a da je trajalo više od dvije sekunde? Netko tko stalno griješi nije uopće seksi. Kad partnera non-stop kritiziramo, postaje nam manje privlačan.

Tri četvrtine studenata želi brak, ali nakon što isprobaju zajednički život

1/2

Postavljajte pitanja!

Umjesto da stalno uskačete u sukob, ono s čim se možda ne slažete iskoristite kao priliku da se bolje upoznate. Na primjer, umjesto da kažete: "Previše si škrt" pitajte: „Zašto štediš? Što želiš s tim novcem napraviti?"

Otvoreni um i znatiželja potiču bliskost i intimnost, omogućujući vam da svog partnera doživite na potpuno novi način.

Odaberite znatiželju umjesto prosuđivanja

Umjesto da ste prema svemu kritični i govorite da je nešto loše, dosadno, glupo ili iritantno, budite znatiželjni, pa recite na primjer: "Ti inače ne gledaš ovakve stvari, što se promijenilo?"

'Bonus' savjet

Dodirivanje, poštovanje, divljenje i međusobna izgradnja — sve su to seksi ponašanja koja će vam donijeti mnogo više bliskosti nego fokusiranje na probleme. Ne trebate novo donje rublje ili botoks da biste povećali intimnost; jer emocionalna povezanost poboljšava fizičku povezanost!

U Hrvatskoj sve manje sklapanja brakova: "Ljudi sve kasnije dobivaju stabilno zaposlenje, pa nemaju neke temelje za stabilan život"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije