Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE TO OČEKIVALA

Ženu zgrozilo ponašanje 'dadilje' za psa: "U kuću mi je dovela dečka i spavala s njim u mom krevetu!"

Shutterstock
05.10.2022.
u 15:30

Ubuduće će je, kaže, biti strah bilo kome svog psa povjeriti na čuvanje...

Jedna se vlasnica psa šokirala kad je otkrila da je 'dadilja' koju je unajmila da joj čuva psa u njenu kuću pozvala muškarca s kojim je tu večer bila na spoju, a zatim s njim i spavala - u njenom krevetu! A sve je, priča, saznala zahvaljujući otvorenoj kutiji prezervativa koju je par slučajno ostavio na podu spavaće sobe, piše Mirror

Ljudi putem interneta pokazali kako izgleda rad od kuće s ljubimcima:

1/12

Na Redditu je objasnila da je trebala nekog da joj pričuva psa dok je ona na poslovnom putu koji je u zadnji čas dogovoren. Čuvanje je dogovorila sa ženom koja je to već radila i mislila je da sve ide dobro i da je pas zbrinut, dok do kuće nije svratio njen brat kojem je nešto od tamo zatrebalo...

- Dadilja je trebala biti tamo, ali mi je brat rekao da nema nikoga. Kad sam je nazvala i pitala gdje je, rekla je da je otišla samo na trenutak jer je nešto doma zaboravila, no kad sam se vratila kući, šokirala sam se. Nakon što sam pronašla kutiju prezervativa i pokazala joj, priznala je da je k meni doma dovela dečka. Drago mi je da su za sobom ostavili dokaze jer inače ne bih imala pojma što se događalo u mom krevetu... - napisala je žena u objavi. 

No, to nije bilo sve, Krevet njenog psa bio je, kaže, prekriven urinom pa se pitala je li dadilja tijekom vikenda uopće brinula o njemu ili  joj je cilj bio samo imati praznu kuću. Priznala je i da će ju ubuduće biti strah bilo kome ostaviti svog psa.

Dok je većina korisnika izrazila gađenje i nevjericu zbog ponašanja 'dadilje', neki su joj savjetovali i da javno napiše njeno ime za druge ljude koji traže čuvalice za pse, kako ne bi to napravila i nekom drugom.

- Ovo je grozno! Jako mi je žao što vam se to dogodilo-... - napisala je jedna korisnica. 

"Nadam se da ćete u budućnosti naći nekog odgovornijeg", komentirala je druga, a treća je dodala: "Mislim da biste trebali to podijeliti s vašom sljedećom potencijalnom dadiljom za psa jer će oni tako shvatiti zašto ste vi nervozni, a njihova reakcija na to vama će reći mnogo o njima kao osobi i dadilji."

Ptići flaminga ostali bez roditelja, sad brigu o njima vodi čuvarica koja ih svaki dan vodi u šetnju 😍

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije