Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modne ovisnice

Žene provedu pet godina života šopingirajući

šoping
Pixsell
30.11.2010.
u 13:00

Studija je pokazala da Britanke provedu 37 dana godišnje kupujući odjeću, cipele i torbe

Većina žena provede prosječno 598 sati po trgovinama, što u konačnici dovodi do rezultata od cijelih pet godina u šopingiranju, javlja Daily Mail.

Britanska kompanija Clothes Show provela je ispitivanje u kojem je sudjelovalo 3000 žena iz cijele zemlje o njihovim kupovnim navikama. Studija je razotkrila koliko sati nježniji spol provede pronalazeći "predivne stvari", ali i točno utvrdilo koliko pari cipela posjeduje prosječna Britanka. Čak 24 para godišnje!

Studija je također pokazala da Britanke provedu 37 dana godišnje kupujući odjeću, cipele i torbe.

Usporedbe radi, prema istraživanju koje je prije godinu dana provedeno u SAD-u, Amerikanke kupe "samo" pet pari cipela godišnje.



Ključne riječi

Komentara 5

MI
mica1111
13:27 30.11.2010.

...iz čega proizlazi da Hrvatice potreše u šopingu tri puta manje,jer im je toliko u prosjeku manja kupovna moć... ...i što bi moglo značiti,da manja kupovna moć i nije tako loša stvar...

IL
ilijan
15:18 30.11.2010.

Samo pet godina... opet ženska dezinformacija

OB
-obrisani-
21:08 30.11.2010.

@@@@ A KOLIKO života provedu \"cvrkučući\"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije