Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nadnaravna ljepota

Žene, lutke ili bebe? Pogledajte novu kampanju studija Boudoir

Boudoir
Foto: Mladen Šarić
1/13
05.05.2014.
u 10:36

Čarobnom kampanjom Modni studio Boudoir predstavlja kolekciju proljeće/ljeto 2014. naziva BEBE

Očaravajući svijet ženstvenosti novom su kolekcijom pokazale sestre Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević, poznatije kao modni dvojac brenda Boudoir. Boudoirke u kolekciji naziva BEBE za proljeće/ljeto 2014. ostaju vjerne bajkovitom kreiranju haljina koje već više od desetljeća šivaju za žene koje vole modu s drugačijim, prepoznatljivim pečatom.

- Prilikom kreiranja i stvaranja ove kolekcije, Morana i ja bile smo inspirirane lutkama i njihovom nadnaravnom statičnom ljepotom. Prekrasne su i svaka je od nas, a vjerujemo da je tako s gotovo svim ženama i djevojkama, kao djevojčica imala barem jednu lutku. Kolekciju smo stoga nazvale BEBE jer je to starinski izraz za lutke”, objasnila je Martina Čičko Karapetrić.

Foto: Mladen Šarić

Kako nadalje objašnjavaju sestre Martina i Morana, kolekciju su pripremale dva mjeseca, a opisuju je kao sublimaciju svjetskih trendova, ali i bezvremenskog Boudoir potpisa. Zrcalne simetrične igre slaganja čipkanih aplikacija u kontrastu su s potpuno pročišćenim krojevima Boudoirovih haljina.

Martina i Morana su oživjele plisse, koji u njihovoj novoj kolekciji dobiva sasvim nove forme.

Foto: Mladen Šarić

BEBE haljine za ovo proljeće i ljeto su zvonolika oblika i midi dužina, a boudoirke su ih kreirale u puderastim tonovima koji sežu od najsvjetlije krem boje pa sve do boje mesa. Osim nježnim tonovima, kolekcija je obilježena i nezaobilaznom crnom, ali i živim bojama kao što su neonski ružičasta i žuta.

Već prepoznate kao dvojac čije se kampanje pamte, još dugo spominju i umjetnički proučavaju, boudoirke su prilikom snimanja i ove modne kampanje angažirale vrhunske fashion stručnjake.

BEBE kolekciju snimio je višestruko nagrađivani hrvatski modni fotograf Mladen Šarić, make up potpisuje Saša Joković, poznati hrvatski vizažist, a za kosu je bila zadužena Milena Maršić iz Frizerskog salona Glamour.

Foto: Mladen Šarić

Likove beba su za potrebe kampanje utjelovile Mia Farac iz agencije Sonic Models te Gordana Dude iz agencije Talia Model.

Haljine iz BEBE kolekcije dostupne su u Modnom studiju Boudoir, u Radićevoj 22 u Zagrebu.

Foto: Mladen Šarić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije