Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MRŠAVOST PRIJE SVEGA

Ženama više sreće donosi vitka linija nego idealan partner

vaga
Arhiva
06.10.2010.
u 10:46

Težina puno više utječe na ženino psihičko stanje od ljubavnog života, ma kakav on bio.

Zaboravite na potragu za "onim pravim", jedino što uistinu može usrećiti svaku ženu jest da bude zadovoljna svojim mjerama. Naime, prema studiji objavljenoj u časopisu Proceedings of the National Academy of Sciences, koja se radila 24 godine, težina puno više utječe na ženino psihičko stanje od ljubavnog života, ma kakav on bio.

Pretilost vodi u depresiju i patnju, dok skladna linija donosi zadovoljstvo, i to veće od sretne veze.

Prema izvještaju dr. Pam Spurr, psihologice i autorice knjige "How to be a Happy Human", pretilost je ljudima postala tolika opsesija da se uvukla u sve pore života.

- Radila sam s mnogim pretilim ženama i njima je težina uvijek na pameti. I to ne negdje u pozadini, nego na vrhu liste prioriteta. Živimo u društvu koje konstantno procjenjuje oblik, veličinu i privlačnost., objašnjava Spurr i dodaje kako su pretili ljudi na neki način stigmatizirani jer ostali smatraju kako su ili glupi ili lijeni ili ih jednostavno nije briga za to kako izgledaju.

S druge, pak, strane, biti samac postalo je općeprihvaćeno.

- Žena koja nije u vezi može biti nevjerojatno sama, no ima više nade za sretan život - zaključila je Spurr.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
21:40 06.10.2010.

Zasto se zene debljaju nakon udaje? Pitanje je casti za mladenku da izgleda najbolje na dan svojeg vjencanja. No jednom kada se prsten nadje na ruci, stvari se mogu drasticno promijeniti Cetrdesetdva posto zena dobije na tezini samo godinu danaana nakon vjencanja, s prosjekom debljanja od 10,5 kg. Jedna od pet zena koje dobiju na tezini zavrsile bi u svadjama sa svojim partnerima zbog ekstra kilograma. Vise od polovice zena vise ne brinu o svom izgledu nakon udaje. Cetrdesetcetiri posto misli kako se nakon udaje previse opustilo, a tridesetdva posto kako vise ne osjecaju potrebu da impresioniraju partnera Priridno je dokazano da zene koje zive sa partnerom vise ne brinu za svoje kilograme, nego se dva puta vise debljaju nego one slobodne

OB
-obrisani-
00:42 07.10.2010.

Facebook, Date On Line ili nesto trece --> Za one koji su isfrustrirani i nesretni putem svojih profila pokusavaju biti ono sto su zeljeli, a nisu u tome uspjeli... Jadno, vrlo jadno...ponizno I razocaravajuce

KA
Kadifa
07:18 07.10.2010.

A zašto ti govoriš samo o ženama, ko da s muškarcima nije isto, svi hodaju s pivskim trbusima od kojih si ni onu stvar ne vide. Žene rađaju djecu i prolaze kroz velike hormonalne promjene pa nije svakoj lako zadržati istu težinu, a koja je vaša isprika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije