Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poliamorna veza

Žena živi s mužem i sa dečkom: "Hejteri kažu da sam sebična, a ja samo mislim da sam sretnica!"

@middlespoonpodcast
31.01.2023.
u 14:30

Zašto ne shvaćate da bi oni i bez mene završili u nekoj drugoj polimorfnoj vezi? Oni ne žele biti bez mene, odgovorila je tiktokerica na komentare 'hejtera'.

Britanka Sarah koja na TikToku objavljuje kao @middlespoonpodcast često na društvenim mrežama odgovara na pitanja o svojoj ljubavnoj vezi u troje, no zbog svog se liberalnog pogleda na ljubav, kaže, susreće i s mnogo 'hejtera'.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks

1/6

- Ako si žena u poliamornoj vezi s dva muškarca koji trenutno nemaju druge partnerice biti ćeš... omražena!", rekla je nedavno u svom videu, dodavši kako stalno čita komentare da je 'sebična, egoistična, narcisoidna, u zabludi i da bi svoje partnere trebala - pustiti'

“Sviđa mi se kako mi svi stalno govore da bih trebala ostaviti muža ili dečka”, kaže Sarah koja živi sa suprugom Ryanom i dečkom Ronniejem.

@middlespoonpodcast #polyamory #polyamorous #enm #ethicalnonmonogamy #polyamorytiktok #polyam #polyamtiktok #polytok #poly #kitchentablepoly #ktpoly #relationshipgoals #middlespoonpodcast #middlespoon #pottymouthsarah ♬ original sound - sarah

“Zašto ne shvaćate da bi oni i bez mene završili u nekoj drugoj takvoj vezi? A i ne žele biti bez mene. Da su htjeli, već bi me sami ostavili nadam se,” objasnila je, no to one koji ne podržavaju njen izbor nije spriječilo u daljnjem komentiranju.

“Svaki tip koji nema ništa protiv toga da spavaš s drugim te ne voli, inače ne bi to mogao prihvatiti", napisao joj je jedan korisnik.

“U kakvom grešnom svijetu živimo!” komentirao je drugi.

@middlespoonpodcast Replying to @brandiadkinsbutso a few facts for those that are new here #polyamory #polyamorous #enm #ethicalnonmonogamy #polyamorytiktok #polyam #polyamtiktok #polytok #poly #kitchentablepoly #ktpoly #relationshipgoals #middlespoonpodcast #middlespoon #pottymouthsarah ♬ original sound - sarah

"Jadni dečki, oboje ih tako žalim", dodao je treći korisnik i zaključio kako bi 'osobno radije bio sam do kraja života nego u takvoj vezi'.

U jednom je nedavnom videu Sarah obojicu svojih muškaraca zamolila da kažu što im se sviđa u vezi ovog drugog. Njezin je suprug pohvalio kuharske sposobnosti njenog dečka zbog kojeg, kaže 'on ne mora pripremati večeru', a dečko je o suprugu rekao:

"Volim kako te uvijek tretira s ljubavlju i poštovanjem, bez obzira na sve - jer ti to zaslužuješ!"

"Ja sam sretnica!" zaključila je.

@middlespoonpodcast Replying to @brandonkoethe5 it's definitely gonna take a while. #satire #polyamory #polyamorous #enm #ethicalnonmonogamy #polyamorytiktok #polyam #polyamtiktok #polytok #poly #kitchentablepoly #ktpoly #relationshipgoals #middlespoonpodcast #middlespoon #pottymouthsarah ♬ original sound - sarah

Poliamorija ili višeljublje naziv je za održavanje intimnih odnosa − romantične i/ili seksualne prirode − s više od jedne osobe, a uz znanje i pristanak svih partnera. Poliamorija se razlikuje od poligamije u tome što odnos s trećim partnerima ne uključuje ili ne mora uključivati brak, a prema studiji koja je 2021. objavljena u časopisu Frontiers in Psychology, čini se da ta pojava više i nije tako rijetka, budući da je jedan od šest ispitanika odgovorio da bi htio probati tako živjeti, dok jedan od devet kaže da je tako živio u nekom trenutku svog života.

Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije