Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Žena shvatila da ju dečko vara po jednom detalju: 'Netko je trošio moju kozmetiku koja je ostala kod njega..'

Instagram/@alexalosey
22.07.2023.
u 14:45

Odmah ga je, kaže, odlučila ostaviti ali je prije toga isprintala na desetke plakata sa slikom djevojke koju je kamera zabilježila i oblijepila ih svuda po kući; da ne bi bilo zabune zašto ga napušta

Jedna je žena na TikToku ispričala kako je posumnjala da ju dečko vara; a zahvaljujući instaliranom sustavu pametne kuće (Google NEST) koji ima i kameru na ulaznim vratima; otkrila je i da ga svaku večer posjećuje, kako kaže, 'njena jeftina kopija'. 

 - Kad shvatite da je korištena kozmetika koju ste ostavili u stanu svog dečka... Pa se ulogirate na njegov Nest račun i vidite da svaki put kad vi ostanete doma k njemu dolazi vaša 'jeftina kopija' - napisala je u opisu svog videa.

VEZANI ČLANCI: 

Odmah ga je, kaže, odlučila ostaviti ali je prije toga isprintala na desetke plakata sa slikom djevojke koju je kamera zabilježila i oblijepila ih svuda po kući; da ne bi bilo zabune zašto ga napušta. 

- Još me i pratila na Instagramu... - dodala je, a njena je priča brzo postala viralna.

- Nije dovoljno ukrasti dečka, treba još i kozmetiku krasti; mogla ti je i bubreg uzeti! - napisala je jedna djevojka, a druga je dodala: "Molim te reci da si mu naplatila ono što potrošila... ".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexa Losey (@alexalosey)

Na ovaj se video nadovezala još jedna djevojka sa sličnom pričom koja je podijelila da je, baš kao i ona, zahvaljujući pametnoj tehnologiji otkrila da ju dečko vara. 

- Vozimo se u autu, a mom dečku se na displayu radija stalno pokazuje broj s kojeg ga netko uporno zove - ispričala je, a kad ga je pitala čiji je to broj, odgovorio je 'od prijatelja'.

Tada ga je, kaže, upisala u Cash App aplikaciju za slanje novca i preko nje pronašla žensko ime i Twitter račun djevojke, prenosi The Sun.

Udala se za dečka koji ju je maltretirao u srednjoj školi: 'To je ionako radio jer sam mu se sviđala'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije