Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi u braku

Žena se žali da je suprug škrt, a on tvrdi da je štedljiv: 'Nekoliko puta koristi jednokratne papirnate ručnike...'

TikTok/theamberhorne
31.05.2021.
u 13:29

Ovaj tata ne troši ni na odjeću za svoje petero djece, a mama priča kako je znala 'propadati u zemlju od srama' kad bi po kvartu od susjeda  tražio odjeću koju su njihova djeca prerasla.

Nedavno je Amber Horne iz Oregona, SAD sa svojih 742.000 sljedbenika na TikToku podijelila seriju videozapisa naziva 'Moj suprug je tako škrt' u kojima nabraja neke od njegovih metoda 'štednje'. U jednom od videa Amber tako priznaje da je suprug John da uštedi čak i izvadio žarulju iz obiteljskog hladnjaka, a hoda samo po vanjskom rubu tepiha, da ga ne 'istroši' prerano...

Par je u inače braku već 25 godina i skupa imaju petero djece koja se također moraju nositi s očevom 'štedljivosti' - pa već godinama gledaju kako tata na štrik za sušenje veša vješa iskorištene kuhinjske ručnike...

John naime sam kaže kako nikad nije bacio niti jedan iskorišteni komad kuhinjskog papira, već ga objesi da se osuši, pa ne mora kupovati novi.

@theamberhorne

This one has been really embarrassing. ##husbandandwifecomedy ##cheaphusband ##handmedowns ##myhusbandischeap ##frugal ##cheapskate ##savingmoney

♬ original sound - Amber Horne

Jedna od stvari koje upotrebljava više puta je i aluminijska folija, koju prije nego je vrati u ladicu, dobro obriše, a umak od rajčice štedi tako što iz lokalnog restorana uzme nekoliko besplatnih vrećica kečapa i izlije ih u bocu, da nadoknadi ono što se potrošilo.

Sve nas spaja solidarnost - Germania Sport podržala rad Zaklade Ana Rukavina

1/4

 

Ni mlijeko nije iznimka, njega naime razrjeđuje s vodom kako bi duže trajalo, a odjeću, kao i namještaj, kupuje samo u trgovinama s rabljenom robom, nikad novo...

Ovaj tata ne troši ni na odjeću za svoje petero djece pa mama Amber priča kako je znala 'propadati u zemlju od srama' kad bi on neko od djece uzeo za ruku i krenuo po kvartu od susjeda tražiti odjeću koju su njihova djeca prerasla.

@theamberhorne

Does his cheap hacks actually saving us money? ##mycheaphusband ##married25years ##frugal ##cheapskate ##hornefamily ##cheaphacks ##pennies

♬ original sound - SEB

Ispričala je i kako nikad nije platio nešto što nije 'baš nužno', na primjer sobu u hotelu, a sjeća se i da je jednom, kad mu se na službenom putovanju pokvario automobil, John prespavao na tribinama igrališta srednje škole, s ruksakom pod glavom.

Bez obzira na sve njegove mane, njeni videozapisi pokazuju i njihov odličan odnos, ali i to kako ga ona usprkos svemu obožava i nakon toliko godina braka.

Majka troje djece (31) potrošila je 290 tisuća kuna kako bi cijelo tijelo prekrila tetovažama!

Ključne riječi

Komentara 1

FA
FantaOrange
14:24 31.05.2021.

S cim se vi bavite...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije