Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U TikTok videu

Žena se požalila: 'Pred mamom sam isprobala novu haljinu, a ona mi je uništila samopouzdanje'

TikTok/ @Ebony
19.07.2022.
u 14:30

Kad se pred njom pojavila u haljini koju je planirala odjenuti za spoj, mama je okrutno prokomentirala njen izgled.

Nedavno se na TikToku jedna žena požalila na vlastitu mamu koja ju je, kako kaže, komentarom o izgledu povrijedila i uništila joj samopouzdanje.

U svom je videu žena pod imenom @Ebony ispričala kako je doma isprobavala novu haljinu koju je kupila za svoj prvi izlazak s novim dečkom, a dodala je i da je već bila dovoljno nesigurna kad ju je vlastita mama 'dokrajčila'.

U dopisivanju često koristite emoji srca? Evo što svako od njih označava

1/16

Naime kad se pred njom pojavila u haljini koju je planirala odjenuti za spoj, mama je okrutno prokomentirala kako joj 'ne pristaje uz tijelo' i da 'u njoj izgleda blesavo'.

"Još je dodala kako nemam ni noge, a ni građu tijela za takav komad odjeće...", rekla je.

Foto: TikTok/ @Ebony

Inače, kaže, voli nositi haljine i crvena joj je najdraža boja pa je i za spoj odabrala crvenu haljinu prošaranu bijelim točkicama, rezanu malo iznad koljena i stegnutu u struku, a svi su se pratitelji u komentarima složili da joj odlično stoji.

- Ne slušaj svoju majku, izgledaš apsolutno divno! - napisala je jedna TikTok pratiteljica u komentarima na njen video koji je pogledan čak 50.000 puta.

- To bih ti iskreno rekla i da si moja kći... - poručila joj je druga, a Ebony je sutradan u komentarima napisala da ipak nije poslušala  mamu i da je za spoj odjenula svoju novu haljinu, prenosi The Sun.

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije