Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBJEGAVA JU KAD GOD MOŽE

'Žena s kojom je moj suprug spavao je naša poznanica i živi u susjedstvu: Stalno se moram skrivati od nje'

Shutterstock
19.07.2022.
u 22:12

Iako nisu bili zajedno kada se to dogodilo i dalje joj smeta, a suprugu ne može ništa reći

Moj suprug i ja zajedno smo 12 godina i imamo dvoje male djece. Stvari su ponekad bile komplicirane tijekom godina i nekoliko puta smo se razišli. Dok sam ja koristila naše pauze da se malo smirim i razmislim o svemu, on je spavao s drugim ženama jer nije mogao biti sam. Ne mogu biti ljuta na njega zbog toga jer tehnički nismo bili zajedno, ali posljednji put kad smo prekinuli žena s kojom je spavao bila je osoba koju poznajemo vrlo dobro - napisala je jedna žena za Mirror.

 5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju

1/5

Ona je sestra njihovog dobrog prijatelja i njihova se djeca poznaju. Trenutno ima nekoga i očito je sretna, tako da ne smatra da bi bila zainteresirana ponovno započeti bilo što s njezinim mužem, ali smeta joj što živi jako blizu njih i često ju susreće, a ne voli ni što njezin suprug ima kontakt s njom. Njezin suprug ne zna da ju to toliko smeta i nikada mu zapravo ništa nije rekla. 

- Stalno ju izbjegavam, ali sada su naša djeca pozvana na veliku zabavu kod njih i moja kći stvarno želi ići. Pomisao da sam u istoj prostoriji s tom ženom budi mi loša sjećanja, ali u isto vrijeme ne želim provesti život skrivajući se od nje - nastavila je.

- Mislim da su vas suprugove kratkotrajne veze povrijedile i oštetile vaše samopoštovanje. Naravno da se ne želite susresti s ovom ženom. Ako ne odete na ovu zabavu, ne radi se o plašenju ili slabosti ili strahu, radi se o jednostavno o zaštiti sebe. Ako baš želite da vaša djeca idu, onda probajte zamoliti svog prijatelja da ih povede. Ne trebate se dovoditi u situaciju u kojoj ne želite biti, u redu je reći ne i ne biste se trebali osjećati loše zbog toga. Također, ne možete ni stalno biti zabrinuti za to da ćete prekinuti s mužem kad god naiđete na neki problem u braku i da će on onda spavati s nekim drugim. Mislim da bi savjetovanje za parove bila dobra ideja - odgovorila joj je Coleen Nolan. 

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje! 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije