Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Žena rodila u snu: 'Moja kći se praktički rodila samostalno'

Shutterstock
17.05.2021.
u 11:30

"Bilo je strašno, ali prošlo je sve dobro", kaže Amy

Amy Dunbar podijelila je priču o svom neobičnom porodu s pratiteljima na TikToku koja je šokirala mnoge.

Ispričala je da je 12 sati provela u rađaoni, a nakon toga su joj dali epiduralnu koja ju je riješila boli, ali i uspavala. Medicinska sestra ušla je u njezinu sobu i primijetila na aparatima da Amy ima jake trudove, ali kako nije osjećala bol i dalje je bila u snu.

Pogledajte video:

@amyedunbar

##stitch with @beyondboss_ everyone was in disbelief ##birthstory ##momtok ##TikTokGGT

♬ Blue Blood - Heinz Kiessling & Various Artists

"Sestra me probudila i rekla da je izgubila bebine otkucaje srca na monitoru te da se trebam okrenuti jer se vjerojatno i beba samo pomaknula. Pomaknula sam pokrivač sa sebe kako bi se okrenula na drugu stranu i ostala u šoku - beba je bila na krevetu. Doslovno se rodila skroz samostalno - dok sam ja spavala! Taj jaki trud koji je sestra primijetila je zapravo bio zadnji."

Liječnici i sestre su uletjeli u sobu jer beba nije plakala, ali nakon što su je pregledali rekli su da je sve potpuno uredu. "Bilo je strašno, ali prošlo je sve dobro", priča Amy čiji je video pogledao velik broj ljudi, a neki su se šalili da je malena već sada neovisna o bilo kome drugome, prenosi Mirror.

Neobičan prizor nasmijao Splićane: Spiderman 'svirao' bubnjeve na plaži

1/2

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije