Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blago muškarcima!

Žena provede tri godine života u kupnji

šoping
Pixsell
08.04.2010.
u 10:29

Muškarci se neće iznenaditi jer njima se ionako šoping čini kao čitava vječnost.

Muškarce koji neprestano negoduju zbog vremena koje žene provedu u obilazeći dućane u potrazi za krpicama neće iznenaditi podatak da žene kupujući provedu čak tri godine svog života. Muškarcu koji svoju dragu mora nevoljko slijediti po trgovačkim centrima, a radije bi sjedio pred televizorom, te će se tri godine učiniti kao premalo u odnosu na pretrpljeno.

No, podatak koji je malo neobičniji jest taj da žene gotovo jednako vremena provedu kupujući hranu. U godinu dana žena će u kupovinu namirnica otići u prosjeku 84 puta, a na to će potrošiti 94 sata i 55 minuta. Na kupovinu odjeće potrošit će godišnje, pak, 100 sati i 48 minuta.

Kao i uvijek, postoji jedno "ali". Ovih sto sati odnosi se samo na kupnju odjeće. Kad se tome pribroji 48 sati i 51 minuta koje žena potroši godišnje na razgledavanje izloga te 40 sati i 30 minuta koje potroši na kupnju cipela, dobijemo podatak da žene u kupnji provedu 25.184 sata u životu.

Anketa provedena na 2000 žena utvrdila je da one u prosjeku odlaze u trgovine 301 put godišnje i na te izlete potroše 399 sati i 46 minuta - godišnje. Tijekom 63 godine žena će, dakle, u kupovini provesti dvije godine i deset mjeseci.

Anketu je proveo OnePoll, a glasnogovornik te tvrtke izjavio je:
- Muškarci smatraju da je žena u kupnji samo kad kupuje sebi odjeću, ali žene često kupuju za cijelu obitelj, što može biti vrlo naporan posao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije