Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dirljivo

Žena pronašla pismo koje je njen djed davne 1937. godine pisao Djedu Božićnjaku

Reddit
22.11.2022.
u 14:30

"Dragi Djedice. Za deset dana nam je Božić. Sve djevojčice i dječaci u školi i oni koji su kod kuće bolesni biti će sretniji kad ti dođeš...", piše djed '37. kao šestogodišnjak.

Jedna je žena nedavno raznježila Reddit korisnike, podijelivši pismo koje je njen djed napisao Djedu Božićnjaku davne 1937. godine, kad mu je bilo samo šest godina.

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi

1/6

Pismo je dječak stavio u kuvertu s poštanskom markicom s likom kralja Georgea VI, a u njemu piše: 

"Dragi Djedice. Za deset dana nam je Božić. Sve djevojčice i dječaci u školi i oni koji su kod kuće bolesni biti će sretniji kad ti dođeš. Ja bih htio Meccano set i, nadajući se najboljem, želim ti sretan Božić."

Meccano je inače proizvođač metalnih igračaka automobila koji su u to vrijeme bili jako popularni, a i danas se mogu kupiti na Amazonu i Sainsbury'su.

"Pismo mog djeda Djedu Mrazu 1937. Pronašla sam ga prije nekoliko dana u kuverti punoj pisama i pjesama, kad je mama čistila stvari od pokojne bake. Nemam pojma kako je u tako dobrom stanju", napisala je žena na Redditu, a dok su mnogi komentirali dječakovu božićnu želju, neki su se osvrnuli i na njegov lijepi rukopis.

- Vidi se da je koristio svoj najbolji rukopis i najpristojniji jezik; to je divno! - napisala je jedna osoba.

"Traži stvari samo deset dana prije Božića? Malo prije,se treba javiti Djedici...", našalila se druga, prenosi Mirror.

Medo za usamljene: Plišanac u ljudskoj veličini za sve koji se u vrijeme blagdana osjećaju loše

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dr Evil
Dr Evil
23:59 22.11.2022.

Djed Mraz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije