Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razlika u godinama

Žena otkrila: 'Moj suprug je 30 godina stariji od mene, govore mi da će me ostaviti zbog mlađe'

Instagram
12.08.2022.
u 11:30

Par vjeruje da su godine samo broj, a Demi je priznala da su je oduvijek privlačili stariji muškarci.

Kažu da ljubav dolazi u svim oblicima i veličinama. No, jedan par s razlikom u godinama zapanjio je ljude svojim godinama. Mnogi su, naime, rekli da će suprug ostaviti svoju mlađu suprugu kad postane prestara, piše The Sun.

Demi Lucy May iz SAD-a objavila je video na TikToku i otkrila kolika je razlika u godinama između nje i supruga. Naime, između nje i parnera Breta je 30 godina razlike. Demi je upravo navršila 20, a njezin suprug ima 50 godina. 

@demilucymay_ Replying to @nicoleb8489 ride of your life ❤️‍🔥 #husbandwife #agegap #comedу #relationshipgoals ♬ sweetest pie - evie

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Mama jednog djeteta često objavljuje videozapise o njihovoj vezi na TikToku i priznaje da je stranci često pitaju je li njezin suprug zapravo njezin tata. No, par vjeruje da su godine samo broj, a Demi je priznala da su je oduvijek privlačili stariji muškarci.

U drugom videu, mama je otkrila da ljudi često pitaju o njihovoj razlici od trideset godina te da je ona Bretova treća supruga, a neki su se pitali: "Pa zar ih samo ostavlja kad ostare?"

@demilucymay_ Replying to @meaghanorcutt i asked for his ID and latest bank statement and the rest is history 🥹😍 #husbandwife #agegap #truelove #comedу ♬ original sound - bantsbrits

Tijekom spavanja mobitel držite pokraj kreveta? Evo zašto to ne biste trebali raditi:

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Zgubider..
Zgubider..
20:17 12.08.2022.

Ovaj izgleda kao da su mu 35 a ne 50! A i kako se kaže, mlađe je slađe...

DO
dona07
20:16 12.08.2022.

veća je vjerojatnost da ćeš ti naći mlađeg nego on mlađu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije