Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
wsusjeda ne prihvaća ispriku

Žena očajna nakon što je zbog nje susjedi uništena biljka iz vrta: 'Uzgajala ju je 20 godina!'

Biljke
Shutterstock
24.06.2022.
u 11:30

Odmah sam se ispričala, priznajući krivnju i objasnila što se dogodilo, a kasnije sam joj odnijela i buket cvijeća, rekla je.

Ako ste se nekada divili nečijem raznolikom vrtu, možete biti sigurni da vlasnik stalno ulaže svoje vrijeme u njegovo uređenje; jedna je žena tako ispričala kako joj je bilo neugodno kad je susjeda; koja se godinama bavila uzgojem svojih biljaka, zbog nje ostala bez jedne dragocjene. 

Možete li pogoditi o kojim se plodovima radi? Evo kako voće i orašasti plodovi izgledaju dok su nezreli

Biljke
1/8

 Na portalu Mumsnet je objasnila da je ženi uništen bršljan koji je uzgajala puna dva desetljeća: a sve je, kaže, počelo jer je ona trebala u svom vrtu podrezati korov pa je pitala oca da joj pomogne.

Sretan što može pomoći, otac se bacio na posao dok je ona bila vani, a kad se vratila kući dočekala ju je susjeda sa suprugom; i tvrdnjom da je njen tata izrezao i bršljan s njihove strane ograde, odnosno iščupao ga iz korijena.

Muškarac je oš dodao da je supruga zbog toga cijelo prijepodne provela plačući zbog bršljana, jer ga je čak 20 godina mijenjala i uzgajala da ispadne kako je željela.

- Odmah sam se ispričala, priznajući krivnju. Objasnila sam i što sam rekla tati i da me očito krivo shvatio - ispričala je, a to ih je, kaže, malo smirilo.

Kad su otišli ona je, dodaje, u znak isprike susjedi otišla kupiti i buket cvijeća i odnijela joj ga, no ova ga zamalo nije prihvatila, rekavši i da joj je 'još prebolno spominjati uništeni bršljan pa je bolje da ne pričaju"...

- Vidim da to još nije riješeno i to me uzrujava, no ne znam što napraviti - napisala je na forumu.

- Vaši susjedi očito vole dramu i nisu prezauzeti kad jutra provode plačući zbog bršljana - zaključila je jedna korisnica.

"ispričali ste se i bili ste iskreni; više ništa ne možete napraviti nego se nadati da će ih proći", dodala je, tako da malo što drugo možete učiniti.

Kako se riješiti muha u domu za vrijeme ljetnih vrućina?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije