Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasmijala sve

Žena objavila oglas: "Prodajem vjenčanicu da skupim novce za rastavu, šlep je duži od mog braka"

12.02.2019.
u 19:25

Ljutita dama objavila je oglas kojim se želi riješiti vjenčanice jer ju je muž prevario!

Ljutita žena na Facebooku prodaje svoju vjenčanicu kako bi prikupila novac za rastavu, a svog muža pritom opisuje kao "patološkog lažljivca". Anonimna žena iz Tamesidea u zapadnog Engleskoj objavila je oglas na društvenim mrežama, a nazvala ga je "katastrofa" te dodala nekoliko prikladnih emotikona koji su prekrili njezino lice.

Foto: Facebook MEN Media

Za haljinu je rekla da je "nošena pogreškom jednom u probnoj vožnji u 2017.", aludirajući na svoj propali brak, piše Daily Mail.

Vjenčanica ima čipkaste detalje, a prema riječima bivše vlasnice, krasi je i "šlep mnogo duži od trajanja njezinog braka". Platila ju je 899 funti, a danas za nju traži 450 funti.

Foto: Facebook MEN Media

Također, dodala je da je haljina služila kao odlično odvlačenje pažnje gostima od činjenice da se udala za pravog lažljivca. 

- Haljina je konfekcijske veličine 18 i na njoj nisu rađene nikakve promjene... Za razliku od mog života, kaže te preporučuje dobro čišćenje kako bi se riješili loše sreće koja s njom dolazi. 

Foto: Facebook MEN Media

Objavila je nekoliko fotografija iz različitih kuteva te nastavila:

- Molim vas, nemojte me tražiti da je opet fotografiram jer ne mogu gledati vjenčanicu, kao što ne mogu vidjeti svog bivišeg muža!

Kaže da se može nositi i u neki pub, nakon toga sjesti na pivu i jednostavno plakati! Novac koji dobije od vjenčanice potrošit će na rastavu od tog gada, kako sama kaže. Post je brzo skupio 5300 komentara i preko četiri tisuće shareova

Anonimna dama sad je u novoj vezi, a primijetila je da joj oglas baš i neće upaliti:

- Postalo mi je jasno da se haljina neće baš tako jednostavno prodati s obzirom na to da je "prljava", kao i moj muž, a ispunjena je i lošom srećom, baš kao i moj bivši brak. 

Na kraju je odlučila haljinu donirati u humanitarne svrhe, a novac skupiti putem GoFundMe. 

>> U videu pogledajte kako izgleda kad zaruke pođu po zlu

 

Ključne riječi

Komentara 1

IL
ilijan1a
08:28 16.02.2019.

Samo hrabro mlada damo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije