Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što mislite?

Žena izjavila da muškarci moraju platiti prvi spoj, pa pokrenula raspravu Je li u pravu?

Shutterstock
04.12.2020.
u 11:30

Znajući da je ova godina mnogima teška, 36-godišnjakinja kaže da ima razumijevanja, ali da bi muškarci trebali biti kreativni. "Provjerite kada je 'happy hour', napravite piknik..."

Jana Hocking (36) izjavila je da bi muškarci trebali platiti prvi spoj, bez iznimke. "Ako dođe račun i on pita da svatko plati svoj dio, drugi spoj se neće dogoditi. Znala sam izaći sa stvarno dragim muškarcima, ali ako nastane problem oko plaćanja, više ih ne bih kontaktirala."

Ova slobodna žena iz Sydneya ispričala je i da je jednom potencijalni partner gledao u njezinu torbicu kada je došao račun očekujući da će ona platiti. Nije čak ni posegnuo za svojim novčanikom i probao inzistirati da on plati, prenosi The Sun.

Bivša balerina s Alzheimerovom bolesti i dalje se sjeća kako je plesala na Labuđe jezero! ❤️️

Jana kaže da se ponudi platiti svoj dio samo onda kada ju muškarac ne impresionira, pa osjeća grižnju savjest da sve on financira jer već tada zna da neće ponovno izaći s njim.

Znajući da je ova godina mnogima teška, 36-godišnjakinja kaže da ima razumijevanja, ali da bi muškarci trebali biti kreativni. "Provjerite kada je 'happy hour', napravite piknik..."

Jana je pokrenula raspravu na društvenim mrežama, od njezine izjave mnogo ljudi prokomentiralo je ovu temu. Većina žena strogo se slaže da je muškarac taj koji mora platiti na prvom spoju, a neke misle da bi to trebao raditi i kasnije. Ipak, postoje one koje nemaju problem s tim da izvade karticu i plate račun - muškarca neće zbog toga gledati drukčije.

Odlučila testirati 'darežljivost' frajera s kojim je na spoju, pa dovukla 23 rođaka na večeru:

1/2

Komentara 2

MO
montello
18:11 04.12.2020.

to su one bez novca

DU
Deleted user
08:49 09.12.2020.

može, platim, al za onaj prvi spoj nakon "nultog"na kojem smo dijelili kavu i račun, i gdje smo vidli da se može neš razvijat... a ova, kao ima razumjevanja sa stavom "plati odma bespogovorno, pa se možda opet vidimo" . :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije