Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ZNA ŠTO DA RADI

Žena ispričala: 'Zaručnik traži da uklonim tetovažu napravljenu u čast pokojnog sina i muža'

Shutterstock
04.05.2022.
u 13:30

Kada ga je upoznala, bio je pun razumijevanja i tetovaža mu nije smetala, ali sada im veza ovisi o tome

Jedna je žena u objavi na Redditu ispričala kako ju je zaručnik nedavno zamolio da ukloni tetovaže koje je napravila u čast pokojnom sinu i suprugu koji su tri godine prije nego što je upoznala sadašnjeg zaručnika poginuli u pomorskoj nesreći, piše Mirror.

"Izgubila sam muža i 4-godišnjeg sina u nesreći na brodu. Kad sam malo došla k sebi od šoka i tuge, odlučila sam na prsa tetovirati njihova imena; ništa veliko, samo imena i dva srca. Kad sam upoznala svog sadašnjeg zaručnika ispričala sam mu sve što se dogodilo, a on je imao puno razumijevanja", napisala je u objavi.

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti

1/11

Ipak, kad je nekidan izlazila iz tuš kabine pitao ju je kada planira ukloniti tetovažu. Rekao je da poznaje dobrog tattoo majstora te bi im on mogao dati popust. Odgovorila mu je da nije nikada razmišljala o uklanjanju te tetovaže i da ne želi to učiniti. Kasnije te večeri rekao joj je da će se brzo njih dvoje vjenčati i da on ne želi gledati njihova imena svaki put kada su intimni.

"Objasnio mi je da mu je zbog tetovaže neugodno i da je nesiguran u vezi s našom budućnosti. Od tada je hladan i jedva da razgovara sa mnom. Ispričala sam svojoj mami što se dogodilo, a ona je rekla da razumije kako se on osjeća. Jesam li u krivu što sam je odbila ukloniti?" nastavila je.

Mnogi korisnici Reddita stali su na njezinu stranu, komentirajući da je zaručnik previše nesiguran i da bi trebao malo više suosjećati s njom i njezinim gubitkom.

"Bezosjećajan je. Trebao bi voljeti sve dijelove tebe, a ne tražiti da nešto sakriješ ili ukloniš kako bi se on osjećao bolje. Pogotovo nešto što je tebi tako važno", napisala je jedna korisnica.

"To što je čekao do sada kada ste se zaručili da ti to kaže, malo je zabrinjavajuće", komentirao je drugi korisnik, a treći je dodao: "Fascinira me što je pitao kada ćeš ih ukloniti, a ne hoćeš li. Tetovaže su trajne, neka se pomiri s tim."

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:24 05.05.2022.

Ma to ispada da ga ne voli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije