Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18 godina razlike

Žena iskreno: ‘U vezi sam s prijateljem svojih sinova, ne marimo za osude'

cosmic.baby/TikTok
23.07.2021.
u 12:30

Iako su sinovi bili puni podrške, okolina njihovu vezu smatra neprimjerenom.

Da ljubav ne zna za godine i brojeve potvrdila je i Tanya, 40-godišnja majka koja je uplovila u vezu s prijateljem svojih sinova - koji je 18 godina mlađi.

Josue (22) se godinama družio s njezinim sinovima, često je dolazio kod njih kući i tako su se zbližili. Nakon što su službeno postali par, Tanya je oprezno obavijestila sinove o tome, a njihova reakcija ju je potpuno iznenadila - pružili su im podršku.

@josueandtanya

True story 😭💜💍🤷🏻‍♀️ #TeamUSATryout #fyp #TWDSurvivalChallenge #blowitup💗 #agegap #heshome

♬ Kblast DUMB - k.blasst

Dok njih dvojica nemaju ništa protiv, korisnici koji prate Tanyu na TikToku, gdje je i podijelila svoju priču, nisu baš bili puni podrške. 

Kažu kako je ovaj odnos neprihvatljiv jer mu ona, po godinama, može biti majka. 

Tanya se ne obazire na kritike i kaže kako želi normalizirati razliku u godinama među parovima koji su jednostavno srodne duše, prenosi The Sun.

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina

1/18

Komentara 3

Avatar Jopa
Jopa
17:11 23.07.2021.

Bravo Večernji...

MO
montello
13:20 23.07.2021.

Mama mu moze biti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije