Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajno izgleda

Žena (45) oduševljava društvene mreže svojim mladolikim izgledom: 'Tko je majka, a tko kći?!'

TikTok
14.06.2021.
u 12:26

Na društvenim mrežama pohvalila se da ima dobru genetiku zahvaljujući svojoj majci, a njezin video brzo je postao viralan.

Svi starimo i naš izgled se mijenja tijekom godina, ali neki imaju sreće pa stare bolje od drugih. Malo je onih koji, zahvaljujući svojoj genetici, ne izgledaju staro bez obzira na svoje godine. Jedna žena postala je viralna na društvenim mrežama upravo zato što njezina majka izgleda veoma mladoliko za svoje godine. 

Korisnica TikToka Liza Gulyaewa (24) podijelila je video u kojem je odgovarala na brojna pitanja svojih pratitelja o njezinom dobrom izgledu. Kako piše Mirror, u videu je objasnila da je zaslužna njezina majka te da ima dobru genetiku pa podijelila i fotografiju sebe i majke.

@liza_gulyaewa

thanks mum for good genetics ♥️ ##fyp

♬ original sound - Sarah Cothran

Otkrila je da njezina majka ima 45 godina, ali mnogi su bili oduševljeni koliko mlađe zapravo izgleda. “Ljudi se pitaju kako izgledam mlado, ali pogledajte mamu", kaže Liza.

Njezin video prikupio je gotovo 550 tisuća lajkova, a mnogi su otkrili da im je na fotografiji teško reći tko je majka, a tko kći jer izgledaju kao sestre.

“Jesam li ja jedina koja misli da njezina majka izgleda još mlađe od nje?”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Je li majka lijevo ili desno na fotografiji? Izgledate kao da ste isto godište.”

Izgledate li mladoliko? To vam može `odrediti` koliko ćete živjeti:

1/4
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
14:11 14.06.2021.

geni geni.. isto je očito tko je stariji, ali izgleda super zena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije