Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3 zlatna pravila
Povratak na članak

Želite li da i vaše fritule izgledaju ovako zamamno iznutra i izvana, samo se držite savjeta iz ovog recepta

U lonac stavite dovoljno ulja da fritule ne dodiruju dno i pazite da ga ne pregrijete jer će se izvana zapeći, a iznutra će ostati sirove. Recept je jednostavan, a krajnji rezultat božanstven!

Komentari 5

OL
olujasviholuja2
10:32 08.12.2022.

Zagrebački advent a jedeš frirule??? A ne gibanicu (orehnjaču), fanjke, krafne, štruklje ili makovnjaču , što su tradicijalne poslastice za sjever hrvatske

VL
LP
ljerka.p2911
09:12 08.12.2022.

Meni su fritule najsraže, nakon pečebja umočene u neku glazuru od čokolade, od ganasha pa bilo koje druge. Tako umočene mogu se još dodatno umočiti u kokos, kakao, čoko mrvice ili rubanu, mljevene ili sjeckane orahe, orašide... varijanti koliko god hoćete. Za najfiniju teksturu i okus u tjesto dodati ribanu jabuku i takve pečene najfinije sa štaubom... Dobar tek

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.