Želite li da i vaše fritule izgledaju ovako zamamno iznutra i izvana, samo se držite savjeta iz ovog recepta
U lonac stavite dovoljno ulja da fritule ne dodiruju dno i pazite da ga ne pregrijete jer će se izvana zapeći, a iznutra će ostati sirove. Recept je jednostavan, a krajnji rezultat božanstven!
Komentari 5
Meni su fritule najsraže, nakon pečebja umočene u neku glazuru od čokolade, od ganasha pa bilo koje druge. Tako umočene mogu se još dodatno umočiti u kokos, kakao, čoko mrvice ili rubanu, mljevene ili sjeckane orahe, orašide... varijanti koliko god hoćete. Za najfiniju teksturu i okus u tjesto dodati ribanu jabuku i takve pečene najfinije sa štaubom... Dobar tek
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Zagrebački advent a jedeš frirule??? A ne gibanicu (orehnjaču), fanjke, krafne, štruklje ili makovnjaču , što su tradicijalne poslastice za sjever hrvatske